Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil Outbreak

Playstation 2
Resident Evil Outbreak
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 september 2004
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    49
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 5.8

Speltest av Ant91

Inskickad av Ant91 den 13/12 -05 19:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Eftersom spelet är menat som ett online spel så har det ingen egentlig story. Så själva storylinen är rätt så dålig. Men man skall ta sig bort från dom ställen man hamnar på. Och eftersom pal versionen inte innehåller online-funktionen blir det ett rätt så storylöst spel, men man kan nog njuta av det endå. Om du är den person som gillar lösa pussel och gillar att skjuta ner zombies så är det ett ok spel.

Vad jag tycker om spelet
Som sagt så är storyn värdelös men det har endå sina ljusa punkter. Och för dom sanna Re fansen får man en liten deja vù upplevelse på vissa ställen. I alla fall för dom som spelat Re2. Men om du är den person som gillar bra och djupa storylines så är det här inget för dig. Men med online funktionen skulle det här spelet kunna bli otroligt bra. Men själva grafiken å ljudet är av medelklass. Men man tröttnar fort när det inte finns nåt man egentligen kan sträva efter. Utom att få poäng så man kan köpa saker vid en collection menu. Som nya kläder,filmer,bilder o.s.v

Betyg till spelet
Aningen onödit spel utan storyline men det är endå spelvärt på många vis. Men om du skall köpa det här köp det inte för fullpris vänta tills det blir billigare isf. För det finns många andra bra spel att lägga ut sina pengar på. Men det är spelvärt. Men kan hända att man tröttnar fort. Och grafiken är sevärd men den skulle kunna vara mycket bättre. Men den duger. Själva känslan är väldit Re aktigt som är bra. Ljudet är också rätt så bra men den har sina stunder när det verkar lite efter. Och hållbarheten är dålig du tröttnar snabbt utan story.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6