Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil Code: Veronica X

Playstation 2
Resident Evil Code: Veronica X
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 september 2001
  • Utvecklare
    Capcom, Eidos Interactive
  • Antal ägare
    89
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 20/03 -06 19:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som clare Redfild som är 19 år och blev tagen av en militär som jobbar för Umbrella som gör det ökända t- viruset som gör att folk blir zombis. Clare letar efter sin bort- tappade bror Cris Redfild som jobbar för stars team som är en poliskår. Reskur som var med i den första händelsen kom med i den zombifyllda militärbasen. Stive kommer man att möta i spelet och han försöker hjälpa Clare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är klockrent. Grafiken är ganska bra men jag har sett bättre. Handlingen är bland den bästa jag någonsin sett, tror jag. Ljudet är halv bra för jag tycker att det är lite konstgjort fast det kan man nästan förstå för det gjordes typ när playstason 2 kom. Monsterna är ganska bra lite småläskiga. Jag kan sitta hela dagen och spela det här.

Betyg till spelet
Därför tycker jag som jag gör om det här, därför jag har spelat resident evil i halva mitt liv och jag har spelat alla, så jag tycker att det är jättebra. Det kan hända att man blir lite småirriterad på det men du komer att gilla det ändå. Karaktärerna är bra monsterna är bra man kan säga att allt är bra nästan. Mtx.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5