Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 4

Playstation 2
Resident Evil 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 november 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    131
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av bullet_proof den 02/07 -06 16:39

Lite tips och tricks för att klara svåra fiender.


Ok vi tar den första svåra fienden… det är motorsågsgubbarna som är beredda att såga av huvudet på dig! Dom kommer om du täpper för dörrarna med en hylla så dom andra fienderna inte kommer in. Dom är svåra att döda på grund av att dom tål mycket, det är lättast att döda dom med eld granater och ett starkt vapen. Var beredd på att du kommer slösa mycket skott på dom, men man får mycket pengar och skatter för dom. Om du väntar tills den kommer cirka en meter ifrån dig för då kan du skjuta på huvudet på den så den flyger bakåt och så fortsätter du ända tills den är död! Men när du har kommit en bit in i spelet när du har räddat Ashley så kommer du till ett ställe där det kommer två motorsågstanter på samma gång och ett par vanliga gubbar, men se till att Ashley gömmer sig innan du hoppar ner i ett runt hål för där är dom. I alla fall så precis när dom kommer så vänder du dig om och klättra upp på stegen som är alldeles bakom dig… sen springer du iväg en bit tills du kommer till något ställe där du har alla fiender framför dig och inga bakom men du måste ändå ha en flyktväg om det blir för svårt. Sen kastar du handgranater och alla sorters granater du har. Men om du inte har några granater så är det bara att skjuta med alla vapen du har tills du har dödat dom!

Ungefär in i halva spelet när du kommer till slottet så kommer du att möta en fiende som heter Garrador, han har långa klor som du förlorar mycket liv av, och är blind så han kan bara höra dig när du springer eller skjuter på han och då hugger han dig med sina långa sylvassa klor. Den första som du möter är instängd i en bur, när du kommer till en arena med klockor hängande på väggen. Ladda alla vapen och ta liv för han attackerar när du ska dra i en spak som sitter bredvid hans bur. När han har kommit ut ska du inte springa för då hör han dig… utan gå sakta och håll dig så långt borta från honom som möjligt men om han attackerar så kan du naturligt vis springa ifrån honom. Om du står långt borta från han så kan du skjuta på en klocka så den börjar ringa för då springer han till den och slår på den så han fastnar med klorna i väggen och då kan du kasta handgranater och skjuta på honom men skjut honom i magen för där har han ingen rustning och då förlorar han liv och fortsätt så då kommer han till slut att dö.

På slut ändan av spelet på the Island kommer det komma experiment som liknar ”el gantes” fast mycket mindre. Du måste döda dom med alla medel du har för dom är så tåliga. Dom har röda prickar på kroppen som man ska skjuta sönder. Men först skjuter du två gånger med mine-thrower och sen kastar du en handgranat efter han har ställt sig upp (för han hukar sig om han blir träffad av mine-thrower) sen skjuter du med det starkaste vapnet du har en gång så kommer han att sprängas. Men akta dig om han lägger sig ner på backen för då hoppar han upp blixt snabbt och biter dig på axeln, så spring iväg direkt när han lägger sig på backen eller skjut med tmp!   



Handgrenade: den är bra när det är många fiender på samma ställe.
Firegrenade: är bra på svåra fiender och bossar.
Flashgrenade: är bra när det är mycket fiender, om du kastar en sån och sen kan du springa fram till dom och sparka dom.

Om du har för mycket liv så du inte får plats med skott och såna grejer så kan du kombinera red herb, yellow herb och green herb och sen säljer du den till en affärsman så kan du få mer än tio tusen pesetas för den!

Fusket har betyget 6.92 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 20 kommentarer:

bullet_proof den 02/07 -06 20:42
jag skrev fel den heter el gigante i stället för el gante!!!

paintball den 03/07 -06 12:00
bra bullet bra tips men behöver ej det

bullet_proof den 03/07 -06 12:04
jo men jag menade att du skulle betygsätta den så den kommer fram på topp tio listan!!!

MartinMilk den 03/07 -06 17:10
Skit bra långt och fint mycket bra!

yo_92 den 06/07 -06 08:53
Att skjuta den där Garrador i magen var väl inge bra va?
han har ju en parasit på ryggen, ska man inte skjuta på den i stället?

bullet_proof den 06/07 -06 10:36
jo du vet när man har kastat handgranater och skjutit med mine trhovern några gånger så är han ömtålig och då kan man skjuta med tmp både på ryggen och på magen så förlorar mer liv sen kastar man en eld granat på han så dör han.

bullet_proof den 06/07 -06 10:38
jag glömde skriva att man skulle skjuta honom på ryggen ochså!!

bullet_proof den 13/07 -06 20:11
öj,.. när jag spelade re 4 så sköt jag en fiende i benet så han rammlade ner på backen och då kutade jag fram till han och ställde mig vid hans huvud för då tänkte jag hugga honom med kniv men det komm fram en acktion button..................

bullet_proof den 13/07 -06 20:15
......... och då tröck jag på den så tog jag fienden axlarna och slängde honom över mig och ner på golvet så han tappade huvudet!!! men jag vet inte hur jag gjorde. är det någon av er som vet det så skriv hur man gör.

NerdAlert den 21/08 -06 19:27
man får inte mer än 10 000 cash

bullet_proof den 22/08 -06 13:56
vad får man 10 000 cash för?

Walkman den 03/11 -06 23:21
men asså motorsågskillarna är det ju bara skjuta ett rocket launcher så räcker det

BSP_kimmy den 05/11 -06 20:42
Asså OMG... Jag Behöver ju hjälp... -.-

Asså va F*n ska man gör för att få någon J**la nyckel till kyrkan ? jag har ju kommit ditt men jag vete f*n hur man kommer in ^.- Hjälp plz

BSP_kimmy den 05/11 -06 20:44
Hur kommer man in i den där kyrkar. har ju provat ALLT...

tic_girl den 10/01 -07 16:35
bullet proof asså du gjorede en suplex går tyvärr bara att göra på munkarna (annars blir det back kick) en otroligt andvänbar attack som brukar döda dom direkt men inte alltid

Walkman den 05/04 -07 15:21
mycket dåligt gjort måste jag säga...du ska säga att man skjuter sönder prickarna med infarött sikte som finns i en kyl som änvänds till snipern( dom heter regenerators)

wadoryu95 den 23/09 -07 17:03
allt det där visste jag redan men jag ger en 10

spel_freak den 06/11 -07 21:38
vill ni veta hur man låser upp chicago tipewriter? kolla in mitt tips. komentera och etygsätt gärna.

jackemannen den 06/06 -08 16:36
alla fiender har en svag punkt jag kan redan alla typ med bra fusk endå

TVspelsGUDEN den 21/12 -09 09:47
man skja skjuta han på ryggen den med klor lol där skadar extremt mkt för han har en sån monster grej där så den poppar upp näru skjuter den

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.