Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet: Gladiator

Playstation 2
Ratchet: Gladiator
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    300
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.7

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 04/07 -07 11:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Insomniac
Utgivare: Sony Computer Entertainment
Distributör: Nordisk Film Interactive
Kategori: Action
Ålder: Alla åldrar

Spelet handlar om en Lombax vid namn Ratchet. Ratchet har blivit kidnappad och rövats bort till Dreadzone där han motvilligt vill vara med i en tv-show. Han deltar där med två flygande/svävande plåtburkar. Denna tv-show är som "Running man" med Arnold Schwarzenegger om ni sett den filmen så kan ni nog också se en bild på hur spelet ser ut. Ingen utväg heller utan det är nu dags att besegra alla skurkar och finder. Alla banor är väldigt bra gjort och finns massvis med olika karaktärer och i super smash tv-stil. En väldigt bra arsenal ska behövas för att kunna besegra alla dessa fiender. I Ratchet: Gladiator är det inte så många intressanta saker som överrasknigar och sånna spännande momenter. Man ska vara ganska liten för att gilla detta spel och det är nog för 12 åringar och inte direkt 16 åringar som gillar dom andra Ratchet spelen och Ratchet tillsammans med Clank.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ganska bra och har bra story men ändå lite för lite överraskingar. Grafiken är ganska enkel gjord och inte så så komplicerad som man kan tro när man ser på fordralet. Det finns också multiplayer i online och offline läge det är väldigt bra och det är massor av multiplayernivåer.
Själv tycker jag inte kameran är något problem men jag vet att många stör sig på den men det gör jag inte. Jag helt enkelt älskar kameran spelkänslan och allt annat.

Betyg till spelet
Grafiken får en åtta eftersom att den är bra gjord men inte så jätte komplicerad och det finns inte så större problem egentligen. Spelkänslan är härlig jag kommer in i spelet direkt och har aldrig tråkig när jag spelar Ratchet: Gladiator.
Ratchet: Gladiator har helt enkelt jättebra spelkänsla som dom flesta kommer in i därför får spelkänslan en tia.
Ljudet är bra och det finns massor av musik som passar in i stället där man är och själv gillar jag den stilen så jag ger ljudet en tia. Ja du spelet håller ganska länge när man väl har klarat det kan man ju testa igen och spela och spela utan att direkt tröttna helt och hållet därför får hållbarheten ändå än nia.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10