Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet: Gladiator

Playstation 2
Ratchet: Gladiator
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    300
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/01 -06 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Ratchet har fått skeppet Startship phoenix och plötsligt så ringar Sascha från Ratchet and Clank 3 och frågar om det är välstädat ombord. Och det är det sen så säger hon att massa rymd hjältar från succe programet med 6 billjoner fans Dreadzone har försvunnit. Och då måste Ratchet skälv delta i programet med sin hjälp har han Clank fast han sitter inte på ryggen han sitter i ett komando rum och pratar med en. Sen så har man Big al som utrustar än med vapen och massa annat. Sen så har man två andra robotar i stället för Clank som är med på alla uppdrag. Nu gäller det för Ratchet att klara sig ur denna dokusopa helskillnad annarsd går hela galaxen under.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är lika bra som alla andra Ratchet and Clank spel lika bra animerat och välgjort. Samma roliga humor som det alltid har varit och kommer säkert att alltid att vara. Så jag tycker att det är ett mycket bra spel i högsta klass. Spelet är från 3 år och över och det passar i alla åldrar så det är värkligen värt att köpa det.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är superb mycket bra men jag ger grafiken bara en 9 för att i bland kan det vara lite missar på grafiken men det kan ingen hjälpa. Spelkänslan på spelet är otroligt bra den är perfekt man kan sitta i timmar och spela om man inte har nånting för sig. Ljudet är också otroligt bra det hackar ingenting på ljudet det flyter på som om det var riktiga mäniskor som talade. Hållbarheten är väldigt bra men inte perfekt det tar inte så lång tid att klara det dessutom tar det lång tid att varva spelet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10