Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank: Going Commando

Playstation 2
Ratchet & Clank: Going Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    503
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 03/07 -07 12:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Insomniac
Utgivare: Sony Computer Entertainment
Distributör: Nordisk Film Interactive
Kategori: Plattform
Ålder: Alla åldrar

Nu är Lombaxen Ratchet tillbaks med sin robot kompis Clank. Ratchet and clank 2: Going Commando kom ut direkt efter Jak and Daxter och dens grafik var inte så härlig. Därför blev man lite rädd att Ratchet and Clank 2 skulle vara likadant. Men nej, där vart jag förvånad så var det inte grafiken var utmärkt och allt var helt perfekt.
Har du spelet 1:an så känner du nog igen dig från förra Ratchet and clank spelet. Nu är Ratchet and clank hjältar och dom har inga fler uppdrag. Men nu får dom massor av uppdrag och sätts på prov. En Maskerad tjuv har nu kidnappat en varelse och nu vill företagets boss ha Ratchet and Clank med i spelet. Storyn är inte så bra i 2:an och man vill mera komma till nästa planet istället för att tänka på storyn. Men Going Commando är ett sånt spel man undrar när uppdragen tar slut men när man såväl håller på är det inte det man riktigt tänker på.
Lite här och där kan du köpa nya vapen och uppgradera vapnet så att dom blir bättre. Det är väldigt bra att ha dom bästa vapnen men dom är också dyra. Man får "Muttrar" som pengar som på engelska kallas "Bolts"
Sen finns det bassor av fiender och bossar att klå.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Ratchet & Clank: Going Commando är ett måste att spela. Man kan trötta efter att man klarat det första gången men det gör inget, Eftersom att spelet är väldigt roligt och du har väldigt kul när du såväl spelar spelet.
Själv tycker jag att det är ett fantasifullt spel som har massor av grejer i sig som coola vapen, fiender och sånt.
Grafiken är bra och jag rekommenderar spelet varm.
Men vem säger att detta spel är lätt för alla? för vissa spelare är spelet svårt och förvissa inte. Det gäller att vara en duktig playstation 2 spelare för att kunna klara dom bossarna som kommer egenom spelets gång.

Betyg till spelet
Grafiken är bra och jag ser inte direkt något fel med det, men jag tycker miljön ska förtbättras lite. Men det är ju inte direkt i jorden så jag ger grafiken ändå en tia. Spelkänslan, jo den får en tia eftersom att jag kommer in i spelet väldigt enkelt, tror också att alla andra gör det. Härligt spel som har bra spelkänsla.
Ljudet är sisådär i trean är den mycket bättre och trean är Ratchet And Clank 3 Up your arsenal. Också lika bra grafik. Ljudet får en nia, bra låtar som passar in i fighterna och sånt.
Hållbarheten håller nog ganska länge. Ratchet and clank 3 har jag klarat 4 gånger och har fortfarande faktist inte tröttnat men tvåan är jag inte lika förtjust i att klara igen. Men det tar nog 10 Timmar att klara tvåan om jag minns rätt. Hållbarheten får en åtta.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10