Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank 3

Playstation 2
Ratchet & Clank 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    559
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 24/06 -07 00:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om en Utomjording/rymdvarelse.
Han har räddat galaxen 2 gånger men nu ska det bli den tredje gången har räddar galaxen. Ratchet (Utomjordingen)
tittar på nyheterna en vanlig, fin dag. Då ser Ratchet att hans planet (Veldin) har blivit attackerad av robotar och monster som ratchet måste bekämpa och utplåna. 2002-11-06 kom spelet ut då var det massor av människor som ville ha spelet eftersom att dom spelat spyro och alla andra crash bandicoot spelen. Ja då beställde dom det Ratchet And Clank.
Ratchet And Clank heter den för att Ratchet har en robotkompis med namnet Clank. Det handlar också om att Dr.Nefarious blir ond och då ska man hitta han och döda han. Jag tycker storyn är lite för lite alltså att det inte handlar om så mycket det borde handla om mer men humorn kan ingen stoppa! jag skrattar alltid när jag spelar Ratchet And Clank spelet. Nefarious får alltid Tekniska problem i sig när han anstränger sin röst då får hans Assisten Lawrance slå honom i skallen för att han ska kunna röra sig igen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett väldigt bra spel som jag rekommenderar till alla barn och ungdomar. Det är härligt man tröttnar aldrig jag har klarat det minst 4 gånger utan att tröttna.
Det finns massor av vapen som du måste levla upp till 8:a och det är inte så lätt om man inte tänker hur man ska göra det. Det gäller också att vara smart.Det finns en bra grej som ratchet and clank 3 har fått det är kameran First person kameran och det gör så att du bara ser ditt vapen och alla andra byggnader hos dej. För det finns special ställen som kan vara lite svåra om du inte kan se alla ställen. Riktigt bra spel vill jag bara säga. Det är också billigt.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra man ser inte fyrkantinga grejer på karaktärerna utan du ser som det egentligen borde vara.
Det är inte som många andra spelen att du bara står som ett träd utan du står i Fight läge och det gillar jag för jag har spelat andra spel som är riktigt fyrkantiga och står som tråkiga träd. Men i detta äventyrsfulla Ratchet and clank är det inte så. En 9:a

Spelkänslan är härlig du känner dej glad när du spelar spelet och tröttna ? Nej det gör du inte på ratchet and clank spelen. En tia.

Ljudet får en tia själv brukar jag inte direkt ha så högt ljud på men sen ville jag höra lite när jag slogs så då höjde jag och det var rena musiken jag bara älskade det!

Hållbarheten är bra när du klarat allt så ger spelet dej en titt i en musieum som finns i spelet aldrig sätt det själv men jag vet att det finns. jag har klarat spelet 4 gånger men jag har inte klarat allt 100 % och har fortfarande inte tröttnat på spelet hållbarheten får en 8:a

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10