Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank 3

Playstation 2
Ratchet & Clank 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    559
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/10 -05 21:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Ratchet and Clank. Är väldigt kul spel. Det handlar om en figur som den ras heter Lombax en Räv Hund liknande sak. Ratchets medhjälpare Clank som är en robot och han har blivit en film stjärna. Han kallas för secret agent Clank han ska ungefär vara som james bond en action figur. Vad spelet går ut på är att rädda galaxen från den onde dr neferious som blev dödad av super kändisen Kapten qwark sen så blev neferious en robot och atakerar Ratchets hem planet Veldin.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett jätte bra spel. mycket komedi i det och det är ett tecknat spel det tycker jag är bra. Även om det är ett skut spel så är det bara 3 års gräns på spelet. Och man kan sitta i ungefär två timmar eller mer eller mindre det bästa med det är att man nestan aldrig tröttnar på det. Och det är väldigt smart att köpa spelet.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet ger jag en TIA eftersom det är ett 3 de spel och ett plattforms spel. Spelkänslan ger jag ochså en TIA eftersom man nestan aldrig tröttnar på spelet. ljudet ger jag en TIA igen för att det är jätte bra ljud både musiken och rösterna. hållbarheten ger jag en TIA ochså för att det är gangska många banor och det tar lång tid att göra en bana.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10