Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 6

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 6
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    26 oktober 2006
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.4

Speltest av Edmundo

Inskickad av Edmundo den 10/01 -07 23:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evolution Soccer 6 går ut på att man ska spela fotboll. Man kan spela i fem olika ligor, spanska La Liga, italienska Serie A, holländska Eredivisie, franska Ligue 1 Orange och engelska ligan. Man kan också spela Master League som går ut på att föra valfritt lag till titlar och berömmelse. Nytt för i år är att man kan föra sitt land till VM genom att först kvala, men man kan även spela VM eller EM utan kval. Spelet har fem olika svårighetsgrader, från nybörjare till toppspelare så man kan hitta en nivå som passar en själv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt bra! När man börjar spela ser man inte så stor skillnad från föregående år men efter ett par matcher är man fast. PES 5 var ett mycket bra spel men nu har Pro Evolution Soccer blivit ännu bättre. Det har tillkommit mängder med nya rörelser och finter så nu kan du göra varje fint som stjärnorna gör. Ronaldinhos Aka fanns med förra året men nu har den blivit både snyggare och mer effektiv. Dock är det bara de bästa spelarna som kan utföra den, t ex Ronaldinho, C Ronaldo, Kaká och Zlatan. Licenserna i år har blivit fler och spelaranimationerna snyggare. Varenda spelare på spelet är gjord efter foto så att man lätt kan igen spelarna t.o.m. spelarna i Djurgården eller FC Köpenhamn.

Betyg till spelet
Grafiken är bättre än förut och när man spelar känns den perfekt. Om man kollar på repriserna kan man dock se en del missar som att foten ibland inte rör foten vid ett skott. Den får ändå en 9:a för att spelaranimationerna är så bra och för att det ser väldigt snyggt när man spelar.

Spelkänslan är otroligt bra! Du kan nästan göra vad du vill med bollen. Du kan slå en hög genomskärare eller dribbla genom hela försvaret själv. Inget annat spel är i närheten av PES 6 när det gäller spelkänslan.

Ljudet har blivit bättre men det finns fortfarande vissa brister. Ibland hörs inte när man träffar stolpen men det är väldigt sällan. Totalt sett är det bra.

Hållbarheten är mycket god. Det här spelet kan man spela hur länge som helst. Det finns många olika spellägen så att spela klart hela spelet känns omöjligt. När du är klar med en liga är det bara att gå vidare med en annan eller en cup. Eller varför inte testa Master League.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10