Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 5

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 5
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2005
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Luzzu

Inskickad av Luzzu den 13/12 -05 15:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evelution Soccer 5:
Detta är det nyaste utav Konami's Pro Evelution serie, som är väldigt kul.
I detta spelet har Konami satsat mera på Matcher och spelkänsla i ställer för serier, lag och andra övergångs alternativ.
Det som är bra på detta spelet är att det har väldigt bra grafik, splekänsla och cool publik med mera, och det dåliga är att man inte kan köpa/sälja spelare, och så många lag och spela så många serier som man kan i tillexempel Fifa 06 och IIS Fottball.
Man kan antingen köra en Liga, en Säsong eller en Cup.
Det finns fem stycken olika svårighetsgrader i detta spelet vilket är bättre än Fifas 4 stycken.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra, fast det kunde ha varit flera lag och spelare, fast det har den bästa spelkänslan i alla fotbolls spel!
Jag betalade bara 449kronor för detta spelet, och det var det verkligen värt, i alla andra affärer kostade det 599kr , men jag hade turen att hittade ett jätte billigt ställe och jag tycker att alla som gillar fotboll ska köpa detta spelet.

Betyg till spelet
Grafik:
Den som sagt bästa grafiken utav alla fotbolls spel som har gjort, kanske även den bästa grafiken som finns på alla sport spel!
Så grafiken får alltså en 10:a!

Spelkänsla:
Spelkänslan i detta spelet är så bra att jag skulle vilja ge den 20 utav 10, men nu går tyvärr inte det, så jag får väl nöja mig med 10, för det är väldig stor skillnad från till exempel IIS Fottball och Fifa, det är mycket verkligare och man känner som om man är med i spelet!
Så spelkänslan får en 10:a!

Ljud:
Det är väldigt bra ljud på detta spelet som det mesta i detta spelet, alla ljud är coola som till exempel; ljudet från publiken, ljudet från när man skjuter med mera.
Ljudet får alltså en 10:a!

Hållbarhet:
Jag kan inte säga så mycket om hållbarheten i detta spelet, för jag har inte haft det mer än en vecka, men det verkar väldigt lovande!
Så hållbarheten får en 10:a!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10