Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPro Evolution Soccer 4

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 4
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  79
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.8

Speltest av Ice

Inskickad av Ice den 13/07 -05 13:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evoulution Soccer är ett fotbollsspel som jag tycker är väldigt bra. Spelet är också rätt så lätt och lär man sig kontrollerna rätt så blir det lättare. I början av spelet kan det vara svårt att vinna över andra men när man spelar länge sen så blir det lättare.

Spelet kan också vara likt FIFA spelen. Själv har jag inte FIFA men jag har spelat hos en kompis. Men jag tror i alla fall att PES4 är lättare.

I spelet finns det också en affär där handlar man med "PES" det är valutan eller hur man ska säga och PES får man när man vinner en match.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra och det är bra att det är lätt. Det finns också en serie med spelen men fyran är det nyaste.

I spelet kan man spela i ligor också men jag tycker att det är ett minus för att de är så långa men det är kul att spela i alla fall. Konstrollerna till spelet är enkla att komma ihåg vilket är ett stort plus.

Betyg till spelet
Spelet har bra grafik och man känner lätt igen sina spelare. Så grafiken får en sjua. Spelkänslan i detta spela är bra man kommer lätt in och det kan vara svårt att slita sig från spelet ibland så spelkänslan får en sexa.
Ljudet i detta spel är bra och på matcherna finns även kommentator. Däremot hör man inte hejaklacken så bra som på FIFA men jag tycker att det inte spelar så stor roll.
Ljudet får en åtta. Som sagt kan man spela länge och inte tröttna. Däremot så kan man bli lite sur om man förlorar och då kan man sluta spela på ett tag.

Ice

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6