Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPro Evolution Soccer 4

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 4
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  79
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.8

Speltest av achmedgamer

Inskickad av achmedgamer den 01/06 -05 07:43

Handling / story / vad man gör i spelet
I Pro Evulotion Soccer 4 så spelar man fotboll, och det fattar väl alla. Du kan spela med 57 landslag och 80 europeiska klubblag. Du kan även träna om du inte är van vid fotbollspel. Du kan spela med i ligor och cuper. Det finns ett par skillnader mellan det här och FIFA. Till exempel, att här i PES4 springer spelarna snabbare och smidigare.

Vad jag tycker om spelet
Pro Evulotion Soccer 4 är tyvärr inte ett så bra fotbollspel. Ett Stort fel är bland annat att vissa klubblag (inte spanska och italienska) har fel namn. Å då blir man ju arg eftersom man måste gå och ändra namnen, det gäller även SPELARE!!! En målvakt som heter Kahn heter från början Kalm (haha, typiskt japaner att göra så i sina skapade spel).

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra tycker jag, några fula fejs på spelarna men annars bra, får en 6:a... Spelkänslan är också bra, inte lika segt som på FIFA eller This is Football. Ljudet är bra, kan inte ge nåra kommentarer. Men så är tyvärr, tyvärr Hållbarheten dålig. Kan kanske bero på så få lag och cuper/ligor. Pro Evulotion soccer 4 är ett japanskt spel, tillverkat av Konami.

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7