Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 3

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    42
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.6

Speltest av flum_ante

Inskickad av flum_ante den 29/09 -05 11:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att man ska spela fotbolls matcher mot datorn eller med 1 till 8 kompisar. man kan köra med flera lag. Nationella lag t ex Brasilien, Frankrike och England.
Du kan också köra med club lag som Man Red (manchester united). Det som är dåligt är att dom som gjort spelet inte har fått använda de riktiga namnen på vissa spelare och de flesta lag.
Man kan köra master league: det går ut på att du väljer dit lag i division 2 och du ska arbete dig upp till WEFA ligan (UEFA). I Master League börjar du med dåliga spelare men du kan köpa bättre spelare. Man kan också ändra saker på sit lag byta namn, stadio,flagga och kläder.
Du kan också skapa dina egna gubbar och ändra andra gubbar. League och Cup mode finns också det fungerar som VM och EM.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är jätte roligt jag spelar det varje dag. Det roligaste är att man kan göra egna spelare och sedan köpa dem på master league. Spelet har bra grafik och supportrarna slänger ibland in "flares" och det börjar brinna det är jätte coolt. Jag rekommenderar det här spelet (4 är också bra) för det gör en glad.

Betyg till spelet
Grafik är faktist bra för ett fotbolls spel. Ljudet är bra man kna höra kommentatorn i bakgrunden (på tyska fransk eller engelska). Spel känslan är suverän man kan finta motståndarna och skruva in bollen i mål man kan desutom göra cykelsparkar. Man tröttnar inte på det så fort för det finns massa saker man kan upptäcka i spelet man brukar tröttna efter ca 1 år.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9