Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPro Evolution Soccer 2008

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 2008
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  26 oktober 2007
 • Utvecklare
  Konami
 • Antal ägare
  17
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7

Speltest av SvampBob3

Inskickad av SvampBob3 den 27/10 -10 21:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evolution Soccer (PES) är ett fotbollspel grundad av Konami. Dett spel är däremot inte bättre än Fifa. Fifa har bättre grafik och mer möjligheter medans PES har ganska dålig grafik men många möjligheter. Här kan du göra egna cuper. Typ VM, EM eller nån annan stor cup. Du kan även göra cuper för klubblag. Du bestämmer allt själv. Hur många lag som ska vara med i turneringen, om det ska vara gruppspel eller Knock-Out, vilken boll man ska spela med m.m. Du kan även träna för att bli bättre. Där kan man T.ex spela fritt, träna frisparkar, träna passar, träna inlägg, träna hörnor, träna straffar och även skott. Du kan också spela en World Tour där du väljer ett lag. Sedan åker du runt till olika länder och gör massa uppdrag. T.ex inga offside på en match eller vinn komfortabelt. Du kan göra egna lag och spelare. Du kan köpa så att ena laget har hundhuvuden och andra har katthuvuden.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul och har väldigt många möjligheter. Detta är lite av ett fantasispel för om man spelar med t.ex Barcelona. Om du gör ett inlägg in i straffområdet kan dom göra sagoligt snygga mål som t.ex göra en cykelspark, skjuta en volley eller nicka in den från ett svårt läge. Detta är helt enkelt rätt spel om man vill fin lira och göra snygga mål.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är inte bra. Jag gillar den inte. Men det är bättre än ingenting. Jag ger: 6.

Spelkänsla:
Detta är ju lite av ett fantasispel (nästan bara om man spelar på beginner). Men om du vill få ett ganska seriöst spel ska du välja en svår svårighetsgrad. Men det är lite av en simulator ändå. Jag ger: 8.

Ljud:
Ljudet är riktigt bra. Men låtarna är inga jag gillar. Det är mera techno. Men man kan ändra. Kommentatorerna säger ofta nya ord man nästan aldrig hört. Jämfört med Fifa där man hör samma ord från kommentatorerna varje gång. Jag ger: 8

Hållbarhet:
Hållbarheten är inte så lång, kanske 3 veckor eller nåt sånt. Det kan bero på att musiken är dålig eller man har spelat klart alla saker. Jag ger: 4.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8