Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPro Evolution Soccer 2008

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 2008
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  26 oktober 2007
 • Utvecklare
  Konami
 • Antal ägare
  17
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7

Speltest av Pimpfreddo

Inskickad av Pimpfreddo den 17/11 -08 01:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro evolution soccer (även känt som PES) har väldigt länge krigat emot fifa serien. Fifa serien har varigt det dominerade fotbolls spelet jag tycker fortfarande det. Pes 2008 är ett fotbolls spel där man te.x kan vinna ligor, kupper och spel läget "masters league"
I masters league får du välja valfritt lag på spelet, du börjar i den lägre divisionen då du ska ta ditt lag upp till högsta divisionen och vinna den. Det finns dock ca 5 original ligor och ca 50 landslag.
Man har döpt premier league (Engelska ligan) till "England League" och alla lag utom 2 (Tottenham och Newcastle) i ligan England league har falska namn te.x: Man red istället för Manchester United eller Merseyside red istället för Liverpool FC.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte att spelet är bra men dock är det kul, faktiskt väldigt roligt. det är det första spel jag letar upp när jag knäpper på PS2:an. Men som sagt så är det för lite lag. Det finns ca 100 lag medan fifa serien har ca 400 lag. Det är dock en väldig skillnad när det gäller spelkänslan, den är väldigt bra, te.x när man sjunger national sångerna så står spelarna så verkligt. Men bara det räcker inte för att bli världens bästa fotbolls TV spel.

Betyg till spelet
Grafik, 7/10.
Grafiken är slarvigt gjord, den är hackig och lite suddig. Spelet borde inte ha släppts ut till PS3 och Xbox 360. Där finns det att ändra på.

Spelkänsla, 8/10.
Spelkänslan är väldigt äkta man nästan känner målskytten i säg själv när man har gjort mål, man känner nästan smärtan i kroppen när man blir tacklad och man känner verkligen pressen på sig när det är avgörande straffen.

Ljud, 8/10.
Det är lite si sådär med ljudet.
Ifall man rullar en väldigt seg boll i stolpen så låter det BANG!
Ifall man rullar en lika seg boll emot reklam plakaten så ja, juste BANG! Men samtidigt så finns det en el positiva effekter med ljudet te.x: Fansen ångar på som vanligt.

Hållbarhet, 7/10.
Man tröttnar på spelet efter någon månad kanske 2. Därför blir det 7 här.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8