Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Beach Soccer

Playstation 2
Pro Beach Soccer
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 4.8

Speltest av COKE2

Inskickad av COKE2 den 14/05 -05 04:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska köra strand fotboll mot olika land det går att köra turneringar men jag tycker det är svårt. Spelet är spanskt och kommentatorn pratar på spanska. Eftersom spelet är spanskt så är Spanien det bästa laget. Man kan också köra med Sverige men dem är inte så bra. När man kör en match så kan man få extra fart men det får man bara om man gör många trix.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte roligt och jätte tråkigt på samma gång. Det roliga är att man kan trixa och göra massa coola saker + att man kan vara Sverige. Det tråkiga är att spelet är trögt och inte så specielt lätt t.ex. motståndarna sätter bolen hur enkelt som helst medans jag måste gå jätte nära, men trots det är spelet roligt.

Betyg till spelet
Grafiken är som fifa fotboll 2003 men snäppet bättre, men man får väll tänka på att det här är det första Pro Beach Soccer. Spelkänslan är okej men det skulle vara bra om det vara lite bättre styrning. Ljudet är uruselt om man inte kan spanska. Hållbarheten är halvbra.Efersom det finns så många turneringar så håller det minst en månad

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 1 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5