Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 december 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av 9tails

Inskickad av 9tails den 06/12 -10 22:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Prinsen står och ger order till alla matroser ombord och plötsligt bryter ett skepp fram ur skuggorna. Prinsen tittar ditåt, men dimmorna döljer skeppet så han vänder sig om igen. Då kommer det eldhakar som fastnar i långsidan av skeppet och prinsens skepp drar sig mot det andra skeppet.

Det visar sig styras av en kvinna kallad Shadee som är kejsarinnans tjänare och hon och prinsen börjar slåss, men Shadee vinner fighten och kickar ner prinsen i sjön.
När prinsen vaknar upp har han kommit i land på ön han skulle till... The Island of Time.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är solklart; det är över 60 combos man kan göra och flera olika grepp på motsåndarna som är riktigt häftiga. När man fightas mot fienderna så hör man hur dom rör sig. När dom blir träffade så hör man hur dom skriker till och det är sådana detaljer som gör att det är kul att spela det. Övrigt sett kan man väl bara säga(kritiskt sett) att grafiken inte är toppenbra eftersom det gjordes 2004 och idag ser man att gubbarna är för kantiga.

Betyg till spelet
Grafiken är ändå bra tycker jag, i spelets gång så bryr man sig inte så mycket om gubbarna för man har det fullt upp att kolla efter vad man ska göra för att lyckas med uppdraget.

Spelkänslan är fantastisk, när man använder slow-motion kraften så hör man hur alla ljud saktar ner och man hör hur klockslagen blir saktare så det är ett stort plus.

Ljudet är bra för som sagt så hör man detaljerna.

Hållbarheten är stor. Den gör så att man gråter av lycka när man sitter och spelar det.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9