Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  3 december 2004
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  181
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 09/12 -07 19:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter att stoppat The Vizer i Sands of Time så fortsätter hans resa mot att rädda och befria världen från ondska. Ännu en gång skickas Prinsen av Persien ut på ett uppdrag. Den här gången går det ut på att stoppa Imperiet som nästan har tagit sig så långt i hans land att det är ute med honom.

När han båt sakta seglar fram över havet skymtar han något längst ut i horisonten, ett skepp närmar sig deras med häftig fart. Efter ett tag ligger redan skeppet bredvid med bredsidan mot deras. Det dröjer inte länge förns dessa varelser är över på deras båt med sina svärd och klingor. Olckligt vis så lyckas inte Prinsen stoppa de här. utan slängs ut i vattnet för att drunkna. Men han tar sig upp på land igen, och det land han når är det land han har sökt efter.

Det dröjer inte länge förns några spioner får syn på han och de rapporterar tll sin mästare. Efter ett tag så söker mästaren pp dig och du får lov att besegra honom. När du gjort det så tror du att du har besegrat han som en 1:a boss. Men det har du inte. Denna varelse med namnet Craw King som är Kråkornas Kung söker upp dig vid flera tillfällen. Du kommer få möta han mer än 2 - 3 gånger.

Ju längre in du tar dig i spelet ju mera lär du dig om dig själv och om dina fiender. Du får träffa på nått folk som både kommer jaga dg och hjälpa dig. Spelet är en hel del klurigare än Sands Of Time och du kommer få vistas på samma ställe om och om igen, fast inte i samma tid...

Efter att du släppt Sands Of Time fri så har du även påverkats av den och det kommer du märka på spelets gång, mer än 1 gång.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket roligare, klurigare och spännande än det äldre Sands Of Time var. Det blir mer hemligheter runt den värld du utforskar denna gång. Men även om sig själv.

Spelet påminner inte alls särskilt mycket om det gamla och jag lessnade inte så fort på det som jag trodde. Däremot blev jag förbannad om och om igen på spelet när jag inte hade en anning om vad man skulle göra. Så ibland kom klurigheterna lite för ofta och var lite för svåra. Men utan dem skulle inte heller spelet vara lika roligt.

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att sälja detta spel utan jag såg hela tiden fram imot fortsättningen på spelet som nu även kommit.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är underbar och redan från första början så är den överraskande. När jag först såg Trailern till spelet så såg jag att det var bra grafik men det brukar inte vara lika bra på själva spelet som på Trailern. Men den var ju nästan bättre. Oerhört grym grafik men den kan ju fortfarande förbättras så jag lägger en 9:a istället för en 10:a.

Spelkänslan på spelet är helt klart det bästa. Musiken trappas ofta upp innan det börjar bli strid så man väntar förhoppningsfullt på det dära "hoppa fram ur skuggan" från sina fiender. Man blir ofta anföllen bakifrån och spelet påminer mycket om hur det skulle kunna vara i sådana situationer i verkligheten med. Grafiken och ljudet höjer alltså spelkänslan lite granna.

Ljudet är bra med men det är inte så speciellt med ljud effekter på spelet. Det mesta verkliga med ljudet är väl när två svärd möts häftigt eller när du kapar en fiende kropp på mitten.

Hållbarheten är inte så bra, du kan inte springa runt och ha lite roligt utan måste hela tiden vara på helspänn och du måste köra spelts story hela tiden med. man blir även snabbt less när man inte kommer på hemligheten som döljer sig där man är med.

Men spelet är ändå väldigt bra och jag har hela tiden sett fram emot det kommande spelet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10