Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 december 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Stylez

Inskickad av Stylez den 26/09 -07 00:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Prince Of Persia: Warrior Within - End of The New Story?

Misstaget av Prinsen börjar i slutet av Sands Of Time, där Prinsen av ren aggression skapar 'Sanden'. För att försöka undvika problemet seglar han iväg med sina soldater. Men saker och ting går inte som planerat, Prinsens skepp blir attackerat av monster! Prinsen är helt chockerad av att se monster, speciellt som dom ser ut. Han börjar se en tjej som kommer upp för en trappa lite senare.

Han tittar efter om han har sett henne innan, men ingen åtanke svarar. Tjejen ger agressivt order att döda alla Prinsens soldater, och såklart måste du ju stoppa detta. När väl Prinsen lyckats komma över till fiendeskeppet ser han att Tjejen bara står högt uppe och tittar på! Planera din väg upp och ta ut dina aggressioner på personen som förstörde din resa till frihet!

Men tyvärr händer detta inte, utan Prinsen tappar kontroll och då tar ju Tjejen nytta av detta. Hon kommer sparka till honom och kasta honom i vattnet! Så fräckt när hon ite vågar fightas själv! Prinsen kommer senare vakna upp på en ö. Prinsen blir lite arg av att hon tog hans svärd, men som tur är hittar han en träpinne till hjälp! Passera bergen och ta ut dina aggressioner på alla monster som står i din väg!

Du har en lång resa framför dig; Kill Or Be Killed.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är helt fantasktiskt! otroligt stor skillnad sen Prince of Persia: sands of Time! Det är väldigt bra att man kan göra FFF, Free Form Fight; du bestämmer attackerna! Speciella attacker gör mer skada än andra, vissa vapen tar mer skada än andra.

Bossarna i spelet är faktiskt hyfsat svåra, en inte totalt omöjliga. om man tänker efter, så är faktiskt Warrior Within ett Strategi-, Äventyr- och Actionspel. För det är ju inte bara att man ska döda monster hela tiden, man får ibland göra sina egna vägar till sitt mål.

Strategier behöver man på väldigt många ställen faktiskt, vissa ställen kan man titta runt länge utan att förstå. Men, men, man hittar hemliga ställen av misstag också ibland! För det finns ju hemliga vapen i spelet också, Kraftigare än andra. Om det är något som är dåligt med detta spelet, får det nog vara att man måste ha alla 9 LivUppgraderingar för att möta slutbossen; Dahaka, även om man kör på Hard eller vad.

Undrar du vad Dahaka är? Tja, det är vakten som ska "Ta Bort" (Ja, han tar bort inte dödar) dom som inte tillhör tidslinjen. Väldigt stor är "Den". För det är varken Han eller Hon.

Betyg till spelet
Spelet är så som perfekt asså, det finns knappt några fel i det. Tja, isåfall är det några små grafikfel lite här å där. Men dom är inget att tjata om, för trotsallt, det finns sämre spel. Eller, väldigt många!

Grafiken, tja den kan få en 9:a.
Anledning: Finns lite seriösare grafikfel ibland..

Spelkänsla, en solklar 10:a!
Anledning: Helt fantasktiskt, man fastnar och kan spela i många timmar!

Ljud, får en osäker 9:a..
Anledning: Anledningen är väll för att det är fel på ljudet, men det är små. men vissa är mer allvarliga, så därför fårt den 9:a.

Hållbarhet, en solklar 10:a!
Anledning: Spelet håller väldigt länge, för man kan ju trotsallt försöka hitta alla hemliga saker som finns ;)

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10