Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 december 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Princekorv den 01/11 -08 08:02

Life Upgrade platser
1 (tidigare): Efter att bekämpa flicka i svart en andra gång, dra det stora altaret på marknivå för offerkammaren att avslöja en hemlig dörr. Gå igenom fångade hallen och få det första Life Upgrade.

2 (tidigare): Detta görs efter Slow Tid är intjänade. Från det rum där Prince har en paus-sekvens med maggot man varelse, gå in på den stora gården-liknande rum med en tidsbestämd golv byta bredvid en trappa. Denna växel öppnar en liten grind längst upp i samma antal trappor. Gå genom att fastna hallen för andra Life Upgrade. OBS: För att få det andra Life Upgrade utan att få den effekt som bromsar gången måste du hitta byta bakom fat. Tryck på omkopplaren och vägg skjuts upp väggen, i stället för att köra uppför trappan rulle. Om det görs på rätt sätt, bör du göra det en stund innan dörren stängs.

3 (tidigare): Detta görs efter Serpent Sword är intjänade. Rotera vändkors växla direkt motsatta fasaden av metall kärna där Serpent Sword användes för att skapa plattformar för att en dörr längst ner i avgrunden. Använd långa väggen dra långsamt Prinsens härkomst ned till nivån för dörren. Tidigare att dörren är fångade korridoren som leder till den tredje Life Upgrade.

4 (tidigare): När utforska Garden Tower, leta efter en lokal som är bevuxen vegetation och är direkt under en ruta och fällbara bro pussel. Det är i samma närhet som första switch som gör om vatten för Garden Tower. Ett avbrott i fäktning kan prinsen till avhopp och använda lister för att få tillgång till en dörr under igen vegetation rum. Den fjärde Life Upgrade är tidigare att fastna korridoren.

5 (tidigare): När utforska Garden Tower andra vatten pussel, kanten upp efter att vrida på vattnet (men före ut från rummet med sin tur växeln) för femte Life Upgrade.

6 (tidigare): När undersöka Clock Tower, se jätten Golem fiende som kastar sprängämnen. En bräcklig väggen är en spara, men det finns andra krossbart väggen på den andra änden av rummet leder till sjätte Life Upgrade.

7 (tidigare): Efter att vinna Scorpion Sword och en särskilt tuff jätte Golem möter, en stege leder Prince till en romersk gården rum. Två krossbart väggar är här - en har en strömbrytare, och de andra har dörren som kräver Slow Time för att komma åt. Den sjunde Life Upgrade är förbi dörren.

8 (tidigare): Efter biblioteket, Prince kommer att behöva dra ut två bokhyllor att fortsätta sina framsteg. Leta efter två runda kanten / halvljus strukturer (en som kommer att ha en Ninja) efter det att handeln med bokhyllor. En av de runda kanten / halvljus strukturer leder till en mur med tre nivåer av avsatser som kan klättrade / sidled. Detta är en avstickare till åttonde Life Upgrade.

9 (tidigare): Det finns en plats nära en början där du jagade Shadee (flicka i svart) och en dörr stängdes bakom henne. Sedan får man lov att gå upp en rad plattformar för att slutligen nå en övergång Atop rummet, strax före uppoffrande avgrunden. Gå tillbaka det när du får ett svärd som kan bryta väggar. Gör din väg tillbaka upp det här rummet. Titta noga när du är på topp plattformar. Det bör finnas en uppsättning av metall barer i en av muren som verkar skadad. Det finns en låda bakom dessa barer. Bryta metall barer med ditt svärd. Sätta lådan på plattformen och tittar upp. Du kan använda lådan för att få tillgång till en passage i taket för att nå den nionde Life Upgrade.

Fusket har betyget 9 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

Princekorv den 08/11 -08 19:26
Om ni inte förstår Msga mig/PrinceKorv

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.