Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 december 2004
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    181
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Stylez den 06/10 -07 11:43

Hemliga vapen som du kan hitta lite här och där; Del II:

Rosa Flamingo, bästa vapnet att blockera med:
Efter du har fått svärdet som kan förstöra väggar (Scorpion Sword), gå nu till "Garden Hall (Present). Gå till mitten av vägen högst upp i rummet, spring på väggen till ett rep som finns lite längre bort och fortsätt spring. Nu borde du vara på en platform. Gå till vänster på platformen, gå igenom växterna och vänd dig om och titta där du kom ifrån och hoppa till nästa platform. Till vänster där, ser du förmodligen en "knapp" som öppnar dörrar. Spring på den och gå tillbaka till platformen du var på först. Hoppa upp på "blocket" som kommer vara där och spring upp.

Grabba tag i "utgången i väggen", klättra upp och gå till höger, hoppa sedan till den andra "UTIV". Följ den tills du ser en platform. Använd nu Scorpion Sword och åll i fyrkant! Slå isönder väggen som på alla andra, ta isönder vapen stället och vòila! Nu har du ett bra svärd, som bara ser lite roligt ut ^_^

Rayman's Handske, väldigt kraftigt, roligt utseénde:
I det där rummet där du blir jagad av Dahaka hela tiden, A Second Chance tror jag delen heter. I den 2-3 jakten kommer du att gå igenom väldigt många "väskor" som innehåller sand, eller inget alls. Men det finns ett speciellt ställe där det är mer än andra, men fortsätt inte utan titta in där väggen åker in lite, där finns ett vapenställ gömd bakom allt skräp.

Om du har problem att få denna, använd slowmotion (Tryck L1 snabbt en gång) och ta den tid du behöver, men inte för mycket! För då är Prinsens uppdrag över..

Ja, det var alla vapen! Men oj, jag glömde visst ett? Ja, det är rätt. Men det vapnet är ej användbart, lika kraftigt som ett vanligt vapen man kan plocka upp.. men vill du veta? Säker? Okej:

Teddy Bear, ej kraftfullt vapen, roligt utseénde, Renegerar Liv:
I den där delen där du är i det helt galna stora "Rummet", fullt med rörliga delar överallt. Gå in där i Present (då när allt är förstört och grått), gå nu vidare dit där du mötte en "Golem" (Stora illauktande sandmonster), fortsätt framåt där. Men du tänker; "Det finns ju ingen väg kvar?" Japp, det är rätt att det inte finns någon väg kvar, det kommer finnas vatten där nere!

Hoppa ner där, du kommer se ljus komma ut ur två springor, vid detta laget borde du ha Scorpion Sword nu, krossa väggen och ta vapenstället!

Så det var alla nu!

Om det är något du inte förstår, var inte rädd att fråga! Skicka bara ett mess!

/Stajjls

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.