Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: The Two Thrones

Playstation 2
Prince of Persia: The Two Thrones
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  107
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 29/09 -08 17:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar några minuter innan tvåan slutade, du står på din båt, ser ut mot havet när du är på väg runt en gigantisk klippa som är det ända hindret för att se din hemstad babylon, Kaileena kommer och pratar med dej några sekunder, samtalet slutar med att prinsen säger ''no harm will come to you in Babylon, i promise, look, we are nearly home'' (det ska inte hända dej nåt ont i Babylon, jag lovar, se, vi är nästan hemma) när dom kommer runt denna klippan ser dom att prinsens gamla hemstad är i full gång med ett stort krig. Det flyger en massa eld pilar mot deras båt som fienden avfyrar. Sedan kommer det ''stora'' problemet nämligen att fienden också avfyrar ett sorts eld klot som prickar mitt på båten och våran prins och hans Kaileena skiljs åt.

Vad jag tycker om spelet
Det ligger väldigt högt upp på min ''bra spel'' lista, det tråkiga med att jag har spelet på Playstation2 är att spelet har mycket mer att ge i grafikväg än Ps2:an kan ge, med detta vill jag säga att spelet är för ''kraftfullt'' för vad man kunde göra med Ps2:an på den tiden. Men bortsett från grafiken är detta ett toppen spel som absolut kan mäta sej med spel som God of War i story väg och spelkänsla också för den delen.

Betyg till spelet
Grafiken: Som jag sa så har spelet mer att ge än vad Ps2:an klarar av och det drar ju naturligtvis ner på betyget något, men nu ska ni läsare inte tro att grafiken är dålig för det är den absolut inte.

Spelkänsla: Det är mycket skönt att spela detta spelet, vissa kameraproblem men det kan man stå ut med, kontrollen är helt fantastisk.

Ljud: Man har gått från hårdrock till den persiska musiken (igen) och man har faktiskt lyckats med soundtracks i detta spelet också, bra röstskådespel så ljudet får höga betyg.

Hållbarhet: Spelet är inte allt för långt men det räcker absolut om man spelar på normal eller hard, det har ganska högt omspelarvärde också.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9