Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: The Sands of Time

Playstation 2
Prince of Persia: The Sands of Time
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  21 november 2003
 • Utvecklare
  Ubisoft
 • Antal ägare
  288
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.6

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I början ser man en film och den e inte alls lång men jag kan ändå berätta, man ser Farah (en tjej som man får se lite senare i spelet) som ligger i sin säng men sedan vaknar hon plötsligt med ett ryck och så ser man princen springa i djungeln, sedan så kommer man till start menyn. Där (om man precis köpt spelet) ska man trycka på ''new game'' så ser man en film till där man får se ''the Wiser'' och princens pappa. Jag kommer inte riktigt ihåg filmen men sen sitter han på en häst och kastar sig in igenom ett hål i en vägg innan ett stenras som skulle ha krossat honom. Sen så börjar spelet...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är super bra! Grafiken är jätte bra för att vara så gammal, spelet har ju gjorts ca 2002-2003.
Jag har spelat spelet i ca 2 år och jag har inte tröttnat än!
Så jag tycker att detta spelet är ett toppen spel och jag rekomenderar detta spel mycket starkt! Innan var detta spelet väldigt dyrt ca 500 kr men nu är det super billigt på www.prisjakt.nu så kostar det bara 50 kronor!!

Betyg till spelet
Grafiken är så bra så man nästan tuppar av ( för att vara gjord 2002-2003) vissa säger att grafiken suger men det är ju för att den är så gammal. Men den är ju lite kantig i närbilderna men ändå.

Spelkänslan är i världsklass en mycket bra detalj är att när man springer så om man fort byter håll och springer bakåt så lutar han sig mycket och lutar sig i svängar och akrobatiken kort sagt fantastisk samma med combat strider. Han använder sig MYCKET av akrobatik i strider.

Ljudet är också världsklass jag gillar faktiskt den persiska musiken dom spelar, man tror att man inte kommer gilla musiken men den är riktigt bra. Soundtracken också när man slåss osv.

Hållbarheten är också super men spelet är ganska kort men det räcker om man är nybörjare har man spelat att tag som jag så börjar man lite smått att tröttna jag har ju klarat detta spelet fyra snart fem gånger. Men trots allt jag rekomenderar detta spel mycket starkt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10