Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia: The Sands of Time

Playstation 2
Prince of Persia: The Sands of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.6

Speltest av RUGBY

Inskickad av RUGBY den 15/02 -06 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Prince of persia är tillbaka i ett nytt spel! I det här spelet har prinsen och hans far anfallit en maharadja med hjälp av sin arme kommer de in i slottet. Prinsen ommer från sin pappas arme ett tag och hittar då the dagger of time. Den här kniven har kraften att spola tillbaks tiden. undertiden får hans pappa tag i the sands of time. När de kommer till maharadjan av indien och skänker honom the sands of time så lurar en gammal man prinsen att öppna the sands of time! Prinsen och Farah(dottern till maharadjan de tog the sands of time från) och the vizier (Mannen som lurade prinsen) är de ända som klarade sig undan the sands of time. The sands of time har nämligen den effekten att om man får det på sig blir man ett zombie liknande sand monster. Prinsen tar till flykten i slottet en kamp för överlevnad tar sin början!

Vad jag tycker om spelet
Spelet var jätte kul det är en blandning mellan problem lösnings och action spel! Det här spelet är helt klart värt sitt pris och är ett av mina favorit spel! Man tröttnar inte när man spelar och musiken är inte som på vissa spel att samma melodi går om och om igen utan den kommer vid passande tidpunkter. I vissa stunder är det action och du slåss mot zombier och i andra stunder går det ut på att hitta en väg för att komma in på ett ställe eller ta sig runt. Man kan göra rörelser som att springa på väggar och annat häftigt! Rörelserna påminner faktiskt mycket om matrix.

Betyg till spelet
Grafiken var lite kantig fingrarna på figurerna är till exempel ganska dåligt gjorda och ser ut att sitta ihop på något sätt men grafiken får ändå en 5:a. Spelkänslan är helt underbar man kan riktigt leva sig in i spelet man känner sig som om man lever äventyret så därför får spelkänslan en 7:a! Ljudet var jätte bra som jag skrev innan så kommer inte samma melodi hela tiden så ljudet får en 10:a. Hållbarheten är också jättebra men inte perfekt så den får en 8:a.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7