Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrimal

Playstation 2
Primal
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  21
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.6

Speltest av OceanSoul

Inskickad av OceanSoul den 25/02 -07 17:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om 21-åriga Jen som hamnat i en demonvärld (se intro i spelet och du fattar hur) och har hjälp av "gargoylen" Scree som ska hjälpa henne att ställa allt till rätta i denna demonvärld. Allt handlar om balansen mellan kaos och frid, och i detta spel ska du få följa Scree och Jen i 4 olika världar, med genomgripande grafik och spelkänsla, och med en mängd olika ljudeffekter!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är mycket värt att spela! Jag helt enkelt älskar grafiken och minsta lilla detalj i spelet är gjord med omsorg! Detta spel är från 2003, och grafiken är väldigt bra för att vara ett ganska gammalt men ändå inte så gammalt spel inom PS2 världen. Jen och Scree är väldigt roliga och jag gillar Jens sarkasm och väldigt konstiga humor, en "helamerikansk" tjej rätt igenom! Scree är lite av en allvetande varelse som ska leda Jen genom spelet, och han kan komma med rätt listiga svar på Jen´s sarkasm! Spela spelet om du är en riktig fantasy-älskare!! Var beredd på att lösa mysterium!!

Betyg till spelet
Jag har satt en 8 på grafik för att (som jag tidigare nämnde) spelet är rätt gammalt men ändå har väldigt bra grafik.
8 på spelkänsla, för att man helt enkelt lever sig in i det, och vyerna är precis som det skulle vara i verkligheten. Ljudet (9) superbt, och hållbarheten är super!! Tack så mycket!!!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8