Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPitfall: The Lost Expedition

Playstation 2
Pitfall: The Lost Expedition
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 7.9

Speltest av jontesus

Inskickad av jontesus den 27/02 -06 17:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en man som heter Harry (några människor kallar mig Pitfall-Harry, som han säger i spelet) , man ska hitta ett upptäckar-team och på vägen får man spela på en massa ställen , ibörjan är det ganska tråkigt men när man får fler och fler saker som Båten , Tnt osv , så blir det mycket mer roligt , på slutet blir man tillfångatagen av en fiende (boss) som heter St: Clair ( han blir dödad när man är klar ).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är ganska kul , det är tråkigt i början men det bir roligare sen när man får alla saker , det är kul att vara på alla ställen och klara av alla utmaningar som Speltillverkarna harr satt ut , man behöver massa saker för att komma vidare i spelet och dom sakerna får man på ett annat ställe .

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a för att grafiken är väldigt bra på gubbarna och fienderna , det enda som saknas är att alla saker som t.ex. träden osv , (tycker jag) är väldigt dåligt formade , Spelkänslan får en 8:a för att man kan känna sig in i spelet men inte sådär super som man gjorde med sådana spel som man älskar , Ljudet får en 10:a för det är helt superbt , jag älskar dom ljuden som komemr i spelet , dom är jättesnyggt gjorda! , Hållbarheten får en 7:a för att när man har klarat ut spelet så har man ju gjort allting och allt man har att göra är ju att springa runt och döda fiender , jag tycker hållbarheten är sådär .

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8