Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Onimusha Warlords

Playstation 2
Onimusha Warlords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 6.8

Speltest av Geezguy

Inskickad av Geezguy den 15/10 -06 11:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Onimusha, det är hela 5 år sedan som spelet släpptes. Du kommer här att ta rollen som samurajen Samanosuke Akechi. Han är helt oberedd på att hans ska få sitt livs äventyr då prinsessan Yuki kidnappas. Med sin kompanjon, Kaede går dom skiljda vägar för att söka efter ledtrådar som kan leda till Yuki. I stort sett innehåller hela spelet stunder där du ska söka efter saker och sedan komma på vart du ska använda dom för att kunna komma vidare i spelet. Du kommer också att kunna uppgradera dina svärd för att få starkare magi i dom för att kunna döda demonerna som jagar Samanosuke och Kaede. Du kommer att ha roliga stunder med alla svåra och väldesignade bossar.

Vad jag tycker om spelet
Spelets grafik är från tidigt 2000 tal då PS2:an precis hade släppts nästan. Men även om den på flera ställen är väldesignade så saknar jag liv i dom stela miljöerna. Ständigt ser man vatten och trä runt omkring sig, och det gör att man tröttnar snabbt på spelets miljöer. Även om jag är stort intresserad av Japan, så tappar jag lusten av spelet men vill ändå fortsätta för jag vill veta hur den vackra sagan slutar. Spelets musik och Samanosuke's vapen gör att jag hela tiden vill fortsätta även om miljöerna kan tråka ner mig totalt efter en stund. Men jag vet vad du tänker, "miljöerna avgör inte om spelet är bra eller dåligt", men som du kanske vet så har alla olika åsikter om saker. Och jag tycker att spelen alltid blir roligare om man uppmuntras av miljöerna. Spelet är också väldigt kort och ovarierat. Spring dit och samla saker, spring tillbaka och använd dom; det är vad spelet går ut på. Första gången kan det vara roligt, men andra gången vet man i stort sett allting, så det är bara att springa dit och tillbaka på en timme så är spelet redan slut.

Betyg till spelet
Det bästa med Onimusha: Warlords är ju den acceptabla grafiken och den magnifika musiken som kan ge rysningar till vem som helst, i alla fall mig. Det som är lite mer på nersidan är hållbarheten och spelbarheten då spelet är alldeles för kort och har en brist på atmosfär. Annars är Onimusha ett riktigt bra spel, som först bör hyras för att se vad du tycker. Eller om du har öppet köp i en affär så kan du ju lämna tillbaka det om du inte tycker om det. Jag har nu bara gett mina åsikter om spelet, och nu är det upp till dig att ta reda på vad du tycker.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5