Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNHL 2005

Playstation 2
NHL 2005
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  09/20/2004
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  225
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.6

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 27/07 -07 13:48

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel finns ett antal saker att göra. Det finns igentligen inte någon riktig handling i NHL 2005- Det finns ett Fritt spel där du kan välja nästan över 50 lag. Alla lag ifrån NHL ifrån Eliteserien. Även från den Tyska och den Finska ligan. Det riktiga "Campaign" i NHL 2005 är Dynaste Mode. Där ska du agera som en tränare och styra ett NHL lag. Du får olika mejl där det kan stå skaderapporter eller en annan tränare som skulle villa genomföra ett byte mellan dina och hans spelare. Det är även så att du styr ekonomin över ditt lag. Alltså kan du sänka och höja dina priser för dina matcher eller slutspels matcher.

Självklart är spelet väl gjort och du kan även spela med Världs Mästerskap. Där väljer du ditt eget lag som du ska försöka ta dig till VM final och ta VM Guld med.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är en klar förbättring sen det 1 år äldre NHL 2004. Bättre grafik bättre spelkänsla och helt klart bättre valfrihet på spelet. Efter att jag köpt NHL 2005 så var jag säker på att NHL 06 skulle bli ett bra NHL spel.

NHL 2005 har vissa saker som fattas. Det är i Dynaste Mode där du inte kan spela med Eliteserielag som du kan göra annars på fritt spel. Det är synd men denna förbättring kom då istället i spelet NHL 06. Spelets utvecklare är EA Sports som nu har gjort väldigt många NHL spel och andra Sport spel. Iallafall så tycker jag detta var en klar förbättring sen det tidigare spelet NHL 2004.

Betyg till spelet
Spelet får bra betyg från mig. Grafiken på spelet är en väldigt bra förbättring som NHL 2004. Både tacklingar skott och publiken ser bra mycket verkligare ut. Nu kan man även tacka sönder Plexi glaset om du får en bra träff. Grafiken får en klar 8:a. Spelkänslan på spelet är inget över att klaga på. Ingen förbättring från NHL 2004 men målvakts räddningarna har blivivt bättre och ser bra mycket bättre ut. En 8:a på det.
Ljudet på spelet får en 9:a för att det är väldigt bra ljud. Man kör riktiga låtar som oftast körs under menyn på spelet men kan även förekomma under matcherna. Ljudet får en stark 9:a
Hållbarheten för spelet är verkligen inte illa. Det finns så mycket att välja imellan. Världs Mästerskap, Eliteligor, Fritt spel, Dynaste Mode, NHL. Massor. Vilket gör att spelet får en 9:a. NHL 2006 skulle fått en 10:a. Det beror på att man kan använda Eliteligor i Dynaste Mode där. Men inte illa gjort från NHL 2005. Ett bra spel och en bra Utvecklare.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8