Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2005

Playstation 2
NHL 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    09/20/2004
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    225
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.6

Speltest av Nicke44

Inskickad av Nicke44 den 06/06 -05 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar hockey i spelet de kanske man förstår men endå. Det finns nya grejjor i spelet och det är: World Cup Of Hockey,Ea sports Free 4 all, Ett bättre onlinespel och mycket kulare, Ea sports open ice kontroll, Tekningsuppställningar väldigt bra att ha, m.m . Och det gammla:Elitserien,Dynasty,NHL,SM-Liiga(Finland),DEL(Tyskland).

Vad jag tycker om spelet
Det är ett väldigt kul spel jag gillar nog mest att spela Free 4 all med mina polare du kan köra 4 spelar om du har en sån sak multitab eller vad den hette.World cup of hockey det är nytt för i år, Världens bästa landslag är med (8 st) man kan även lägga in Elitseri lag och NHL lag m.m , Det nya onlinespelet är jätte kul tycker jag , Open ice kontroll är väldigt bra man kan byta spelare när man har puck och utan puck m.m . Jag tycker ni ska köpa Spelet .

Betyg till spelet
Grafiken får en 9, Grafiken på spelarna är i världsklass. Bra grafik på målvaktsmaskarna m.m.
Spelkänslan får en 10, Spelkänslan är väldigt bra ganska så verkligt när man tacklas och när en spelare blir skadad då är det rikitigt verkligt tycker jag.
Ljudet får en 10, Låtarna är bättre än dom från NHL 2004 , Låter verkligt när man skjuter i plexiglaset och i målramen. Det låter också verkligt när man tacklas m.m
Hållbarheten får en 10, Man kan spela jätte länge utan att tröttna .

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10