Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2000

Playstation 2
NHL 2000
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    Novemrer 1999
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.5 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Entercyber den 29/03 -05 21:53

The Dude spelare:
Gå in i Create-a-player och skriv in "Bruce Willis" som namn. Kommentatorerna sommer referara spelaren som The Dude under matcherna.

Jersey number 99:
Gå in i Create-a-player och skriv in "Wayne Gretzky" som namn. Spara spelaren utan att ändra hans attributer. Sedan välj "Edit Player" alternativet och ändra spelarens attributer som du vill. Spelarens nummer kommer säga 98 med i Roaster kommer det vara 99.

Super forward:
Gå in i Create-a-player och skriv in "Peter Forsberg" eller "Jaromir Jagr" som namn. Svara Yes, och ändra sedan som du vill. Återvänd till föregående skärm och ändra hans namn till ditt val, men ändra inte inställningarna.


Super försvarare:
Gå in i Create-a-player och skriv in "Sandis Ozolinsh" or "Chris Pronger" som namn. Svara Yes, och ändra sedan som du vill. Återvänd till föregående skärm och ändra hans namn till ditt val, men ändra inte inställningarna.


Super målvakt:
Gå in i Create-a-player och skriv in "Patrick Roy", "Dominik Hasek", eller "Ed Belfour" som namn. Svara Yes, och ändra sedan som du vill. Återvänd till föregående skärm och ändra hans namn till ditt val, men ändra inte inställningarna.

Fusket har betyget 7 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.