Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 08

Playstation 2
NHL 08
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 september 2007
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.5

Speltest av zebbson97

Inskickad av zebbson97 den 12/04 -08 08:17

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel "NHL 08" så kan du spela matcher, skapa spelare/lag, värva spelare, köra sesonger, lägga straffar, skriva in koder, spela online och mycket mera.

Om du vill spelare online måste du ha ett Memorytstick PS2. Om du har Memorystick PS1 så går det inte. För att det är för litet minne i det. Däremot om du har PS2 så går det, för det är ett större minne än PS1. Och det tar mycket plats att spela online.

När du spelar en sesong så kan du gå till spelövergångar och byta spelare mot spelare. Det spelar ingen roll om du byter en spelare mot en målvakt. Deremot om du vill byta en spelare som har totlt 90 och du vill byta mot en spelare på totalt 70 så kommer dom inte att godkänna bytet. Så om man är smart och vill byta den där spelaren så tar du en spelare på kanske totalt 88. Tips: Byt en spelare som är nästan lika bra som den du vill ha.
Jag brukar fuska när det gäller byten i spelövergångar i en säsong:

Jag går till spelövergångar och kollar vilken spelare jag vill ha. Sedan går jag tillbaka till menyn och går till Free Agents. Jag tar några bra spelare på typ 81 eller något ganska högt. Och går till att baka till Spelövergångar och stoppar in dom som byta mot den som jag ville ha. Det viset har du sparat på några bra spelare.

Sedan kanske du går in till Redigera kedjor och fixar så att den där spelaren som du just bytt hamnar i en kedja. Och dina kedjor blir bättre. ;)

När du ska göra en spelare så går du in på "Skapa" i "Huvud menyn". Där trycker du på "Skapa spelare" sedan fyller du i alla saker som ska fyllas i. Och gör att ansikte och utrustning. Sedan fyller du i hur bra din spelare ska bli. Och efter det så trycker du på start knappen på kontrollen. Efter du har gjort klar din spelare så kan du gå in på Lagledning och trycker på den högst upp. (Jag kommer inte ihåg vad den heter) Där kan du flytta spelare från ett lag till ett annat. Och din spelare som du har gjort är i laget Free Agents. Så då går du til det laget och till ett annat där du vill att spelaren ska vara. Och trycker på X (kryss på kontrollen) och då har den flyttas. Men det kanske inte går. Då kommer det upp en ruta och där står det ditt lag kostar för mycket. Och då måste du ta bort lite spelare i det laget du vill ha han i. Så att han kan spela där.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra. Det finns mycket saker att göra. Tex. det som jag har försökt förklara. Det finns ju mycket mer. Jag kan bara inte bara ta upp allt som finns. Då blir det inget som ni får upptäcka. Men det finns många finniser i spelet. Så du ska få hitta några av dom. Sedan får du ta hjälp av mig om du inte hittar alla. Jag kan det mesta i spelet så det är bara att fråga. Ni kommer att förstå spelet direkt. Just du kommer att få en god tid vid tv - spelet med det här spelet. Om du är intresserand av hockey så är det här ett spel du kommer att älska.

Betyg till spelet
Jag har en mamma/pappa och vi har haft mycket roligt med det här spelet och därför tipsar jag dig om det. Det finns som sagt mycket att göra i spelet. Dom sakerna som man gör är väldigt roligt. Det här spelet har bra grafik och det känns verkligen att man är med och spelar. Alltså, spelet har en bra spelkänsla. Ljudet är jätte bra. Man hör allt som dom säger. Hållbarheten är inte lika bra som allt annat men det är tillräckligt bra så jag ger den en 7/10.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9