Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 06

Playstation 2
NHL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    15 september 2005
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    148
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/04 -06 18:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet har en simpel handling. Man spelar helt enkelt hockey. Man kan välja mellan att bara köra enstaka matcher, köra säsong i NHL, Elitserien, SM-Liiga och Tyska ligan, eller köra ett spelsätt som heter "Dynasty Mode", där det går ut på att vara General Manager i ett NHL-lag. Man kan också köra en sak som heter "EA Sport Free 4 all", där man kör "alla mot alla".

Vad jag tycker om spelet
NHL 06 är det bästa spelet hittills i serien. Kul med svenska kommentatorer i Arne Hegerfors och Anders "Ankan" Parmström. Det är kul att det är med så många ligor, och att det är väldigt många landslag, även om ryska ligan kanske borde varit med. Sedan fins det saker utanför spelet som kanske borde varit med, till exempel fler arenor m.m.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är något bättre än de andra spelen i serien. På långt håll är den otroligt bra. Det sämsta är publiken, som är väldigt dålig på nära håll.

Spelkänsla: Spelkänslan är otroligt bra. Spelet är väldigt verklighetstroget och publikljuden och den bra grafiken gör att spelkänslan blir mycket bra.

Ljud: Ljudet är fantastiskt bra. Publikljuden är av absoluta världsklass, då man kan höra klart och tydligt vad publiken sjunger.

Hållbarhet: NHL 06 är ett spel man aldrig tröttnar på!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10