Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 06

Playstation 2
NHL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    15 september 2005
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    148
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.1

Speltest av drdempa

Inskickad av drdempa den 21/04 -06 17:49

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL är ett is-hockeyspel som funnits länge, spelen blir bara bättre och bättre. Man kan köra i NHL, Elitserien, Finska ligan och Tyska ligan. NHL rekommenderas eftersom det är den bästa. När man väl valt en liga så börjar säsongen.
Det man alltid borde börja säsongen med är att försöka byta till sig bättre spelare, snabba spelare är bra att ha.
Det går bra med spelare som bara har ungefär 75-80 totalt bara dem är snabba. Naturligtvis är det bättre att ha spelare som är snabba och har bra totalt. Bra spelare har totalt ungefär 90 men även de som har runt 85 och uppåt är bra. På alla "skills" så kan spelarna ha upp till 98.
En spelare som då har 98 på snabbhet är mcket snabb och de som har 98 på skott skjuter mycket bra.
NHL går ut på att uppnå mål man får av sin ägare. Väljer man en bra klubb, som till exempel Detroit Red Wings, som har bra spelare från början, så blir målen svårare än om man väljer till exempel Phoenix.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket bra, grafikenär otroligt bra, det ändå som kanske är lite dåligt är när man ser spelarnas ansikten i närbild, men annars är det mycket bra.
Att man kan simulera matcher är bra, för man orkar inte(iallafall inte jag) att sitta och spela 82 matcher i grundserien och sen spela alla matcherna i slutspelet.

Betyg till spelet
Grafiken är som ni ser på mina betyg och som jag skrivit mycket bra. Det ända som är minus är som sagt spelarnas ansikten i närbild. Spelkänslan är också mycket bra. Ljudet är även det, som det mesta andra, bra. Man hör det sköna ljudet av ett hårt slagskott, en passning. Kommentatorerna kunde vara bättrem men de är iallafall på svenska.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10