Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Playstation 2
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    617
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/01 -06 18:40

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel börjar man på en flygplats med en lånad bil. Senare är man tvungen att lämna tillbaka den och ta en egen. Genom att köra race får man pengar att trimma bilen med och sponsorkontrakt. Det finns många bilar, dekaler och andra saker att trimma bilen med, så bilen kan se ut nästan hursomhelst! En sak är också rolig: SUV:ar. En SUV är en Sport Uvility Vechile och är extra stora och långsamma bilar som man ska trimma så att dom också blir jättebra!

Vad jag tycker om spelet
Det var ett kul spel som man kan spela många gånger. Grafiken var ganska trist. Alla banor ser likadana ut. Det roligaste slags race är URL, Underground Racing League. Det är sponsrade race som man får mest pengar av. Musiken är också trist. Det är typ bara Rise Against, Snoop Dog m.fl som spelas om och om igen. Jag tror inte heller att man kan ha sitt eget soundtrack från sin Xbox.

Betyg till spelet
Grafiken är dålig. Det ser likadant ut överallt. Spelkänslan är däremot mycket bättre! När man susar iväg på gatorna i 290 km i timmen så känner man verkligen hur snabbt det går. Ljudet är som sagt sjukt trist. Nästan alla låtar är dåliga, endast 1-2 låtar är bra. Jag föreslår att stänga av ljudet och lyssna på skiva, radio eller mp3 istället. Hållbarheten är väldigt bra. Man kan hålla på jättelänge med att sitta och trimma och styla sin bil. Det här var ett bra spel. På en skala på 1 till 10 skulle jag ge det här spelet en 7:a.


//Light

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9