Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Playstation 2
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    617
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska typ köra runt i en stad och köra race och vinna pengar och nya bilar. Sen när du har vunnit pengar ska du åka och hitta några garage ( Det finns fem garage grafik shop, plåtverkstad,tuningspecialist,bilmarknad och inredning och styling) där kan du göra olika saker med din bil och göra den snygg. Sen finns det en tävling som heter URL den är bara för såna som har en sponsor på bilen så du måste köra en massa race och få en sponsor. Och varje race du vinner på URL så vinner du en ny bil. Men Sen efter etag så låser du upp en ny värld typ.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var skit roligt. =D Men det var svårt och klara precis 100% av spelet. Men det var himla roligt för man kunde köra runt mitt i en stad. Så det var inte lika tråkigt som Need for speed underground 1. Och det var mycket roligare att köra två den här gången. och det fanns mycket mer Deklaler på Need for speed underground 2.

Betyg till spelet
Grafiken var jätte bra. spelkänslan var strålande bra och det kändes precis som om man körde i en bil (i alla fall om man hade en ratt). Ljudet var Himla bra det var bra musik ( den bästa låten var Lean back). Hållbarhet var ganska bra det tåll inte så mycket repor. Men jag tycker spelet var helt godkänt

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9