Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground

Playstation 2
Need for Speed Underground
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    17 november 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    552
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Ett typiskt racing spel där du kör på gatorna!
Det finns hela fyra olika speltyper som man kan spela;
Vanlig racing (oftast 3 varv), Spirite (ungefär ett varv kan man säga), Dragrace (då måste du växla själv och man kör bara rakt!) och glide (där du ska glida så mycket som möjligt för att få poäng!)

Du kan såklart fixa din bil själv, styla den (med färg, dekaler, kaross etc.) och ändra bilens prestanda, så att det går fortare, mer lustgas, vättefjädring och mycket mer!

Det finns ett så kallat karriärläge (Kör Underground) där du kör då på gatorna, mot motståndare och ni tävlar om ära och pengar!
Ditt mål är att klättra upp i rank och vinna över din ärkefiende Eddie som ligger på första placering.

Vad jag tycker om spelet
Detta var det första bilspelet som jag började tycka om!
Jag brukade faktiskt spela det själv väldigt ofta och med pappa väldigt ofta då det finns ett 2 spelar läge!

I början är det ganska lätt, sen blir det lite svårare, sen blir det lite lättare igen (beror på hur bra man är och hur bra ens bil är!) sen blir det svårare igen, så går det ungefär hela tiden...

Ett riktigt toppen spel, bra idé också att man kör på gatorna och får styla sin bil själv etc!

Betyg till spelet
Grafiken får 7/10 då den kunde ha varit bättre, och det mesta är ganska platt och odetaljerat, men det är absolut inte bilarna! Bilarna är så bra gjorda med grafiken o.s.v att just det lyfter upp grafiken med ett stort kliv! Miljön är väl för det mesta ganska bra annars.

Spelkänslan är toppen! Känns ibland som om man själv sitter bakom ratten.. Och man kan bli riktigt arg om man förlorar ett lopp! Det var så min kontroll gick sönder...hehe.
Men den är verkligen bra, 9/10.

Musiken är inte min typ egentligen, då det mesta är lite hip-hop och rap. Men denna musiken som hörs här är väldigt bra, och ljudeffekterna är grymma! Det blir ett sådant "gött" ljud när man rivstartar och kör iväg! 10/10.

Spelet är faktiskt ganska långt! Och man kan spela det väldigt mycket! Då man kan styla bilar, fixa bilar, köra vanliga lopp, sen som sagt, finns där ju 4 olika racingtyper att spela och många bilar att låsa upp! Även undergroundläget är ganska långt... 10/10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9