Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground

Playstation 2
Need for Speed Underground
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    17 november 2003
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    552
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 14/12 -05 21:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for Speed Underground handlar om street racing. Spelet handlar alltså om att köra streetrace och sen komma längre och längre. I början får man lite hjälp av en tjej. En kille vid namn Eddie är emot dig och hans ''gäng'' också. När man kör Underground-läge så kör man de race som man får som ''uppdrag'' och det kan vara vanlig racing, dragracing, glid och sprint. Det kan ibland komma upp att man ska ha exempelvis Dragracing turnerning och sånt. För de pengar som man vinner så kan man trimma sin bil.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är ganska så skönt. Grafiken tycker jag rätt så bra för bilarna är ganska detaljreade. Spelkänslan är också bra. Det är känsla när man kör på gatorna med sin stylade och trimmade bil. När man t.ex. sladdar så är det känsla man känner och när man gasar på också. Ljudet är också ganska bra. Man hör bilarnas turbos och över huvudtaget ljudet från dem. Hållbarheten är också väldigt bra. Man tröttnar inte på det i första hand och det finns ju rätt mycket så jag tycket att hållbarheten är bra.

Betyg till spelet
Mina betyg till spelet: Grafiken får en 9a. Det är ju strålande grafik. Spelkänslan ger jag en 9a den också för som sagt så känner man av det när man kör. Ljudet på spelet tycker jag är bra och får därmed en 8a av mig. Spelets hållbarhet tycker jack också är bra så av mig så får den väl en 8a den också.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9