Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed ProStreet

Playstation 2
Need for Speed ProStreet
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Black Box
  • Antal ägare
    102
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 5

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 28/10 -08 23:20

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är du en racerförare vid namn Ryan Cooper som kommer till världen av laglig banracing. Du inser att för att få köra mot bättre och bättre förare måste du klara av och vinna olika race helger. Du får sedan klara av "Kings" till exempel Drift King eller Drag King. Om du klarar av allt så får du möta den ultimata Kungen, The Showdown King.

Vad jag tycker om spelet
Need For Speed Pro Street är det sämsta NFS spelet jag har spelat, men det är ändå underhållande. Denna del av testet kan jag bara säga hur illa jag tycker om spelet men jag ger det en chans.

Det är roligt att köra i Pro Street men det saknar NFS känslan och det är att köra i 200 km/h längs med motorvägen med polisen hack i häll. Men nu är det banracing som gäller och då är det kul och spänande att köra men en sak sabbar allt, skadorna. De är kassa och dåliga och det är ibland för verkliga och ibland för overkliga.

Betyg till spelet
Grafiken är helt okej i Pro Street men eftersom NFS: Undercover kommer om mindre än en månad så är grafiken i PS inte så bra.

Spelkänslan finns inte och det är bara för alla kassa skador och bara laglig racing. Så därför aldrig några polisjakter.

Ljudet är också helt okej men tja... Det är halvkasst också.

Hållbarheten är bara för dålig... Jag blev trött på spelet efter en och en halv timme. I jämförelse med när jag köpte Most Wanted så satt jag i flera timmar innan jag äns gick på toa så det talar för sig själv.

+ Ett bra spel med mycket olika styling saker, banracing och gamla muskel bilar.

- Inget riktigt Need For Speed och inte några biljakter.

Totalbetyg: 5 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 3