Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted Black Edition

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted Black Edition
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    24 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/12 -09 21:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett väldigt lyckat Need for Speed-spel, som EA Games har gjort. Du spelar som en streetracerförare i staden Rockport City, som har en av dom snabbaste bilarna i området; en fulltrimmad BMW M3 som nästan alla vill få tag på. När du då ska köra ett race mot besserwissern Razor så tar han sönder bilen och säger att det är hans och där står du utan din BMW. Du får runt 30 000 kr att köpa en ny bil för, för att ta tillbaka din fina BMW. Du ska ta dig upp på Blacklist, som är en lista på några av dom mest skickligaste förarna i Rockport City. Det finns 15 stycken och den sista är då Razor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt och man kan spela det ett bra tag. Jag köpte det två dagar efter att det hade släppts och jag spelar det fortfarande. Ett lyckat spel, men det finns en hel del buggar som inte är så bra. Det finns runt 30 bilar att välja på och alla är lika roliga att köra. Billiga uppgraderingar och snygga dekaler och lacker att välja på, men vissa är dyra, men ändå värda det. Verkliga bilar och fina miljöer och städer. Man måste också försöka få kontroll över bilen i en massa lägen. Du måste kanske slira förbi en vägspärr när du har poliserna efter dig eller sladda förbi motståndare. Spelet är absolut inte enkelt, men väldigt roligt och man kan spela det i år. Ett av dom bästa NFS-spelen i serien.

Betyg till spelet
Mina betyg är enkla:

Grafik: Den är väldigt bra. Fina städer, bilar och annat som finns i spelet. Träden är också väldigt fina. Detaljerade. En 10.

Spelkänsla: Man sitter i bilen. Den är underbar. Älskar verkligen spelkänslan. Verkligen verkligt! Och tanken på grafiken, så blir det ju bara bättre. En 9.

Ljud: Man hör verkligen motorn och kompressorn. Man hör bilar några kilometer bort och väldigt coola ljudeffekter när det smäller. Man hör också vinden. En 10.

Hållbarhet: Som sagt: du blir inte ens less efter 4 år. Man kan spela det i evigheter. Roligt spel och man tröttnar nästan aldrig på det.

+ = Fina bilar och städer. Håller ett bra tag.

- = Väldigt många ganska så onödiga bilar.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9