Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/01 -10 23:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kommer in i en stan och man har inget rykte alls. Med tiden får du möta andra racing rivaler och visa att att man är bäst. Efter varje rival man möter låser man upp nya trimningsdelar och nya och sportiga bilar.

I början av spelet får man köra en BMW men den blir man av med och då ska man kämpa sig från rival nummer femton ända till nummer ett för att vinna tillbaka sin bil. Man kan även vinna dem andres rivalers bilar med mera. Det finns även en lång utmaningsserie ifall man skulle ha klarat av hela karriären. Den tar ett litet tag att klara.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra och att det har en bra historia i karriären. Det bästa är att man inte precis klarar karriären på någon minut. Det jag tycker är bra är att man får större område när man har slagit ut några rivaler.

Ifall man inte känner för några race så kan man bara köra frikörning och krocka några poliser eller något annat i den stilen. Det är även bra med utmaningsserien där man så att säga kan träna sig lite och inte måste betala när man blir arresterad.

Betyg till spelet
Jag satte en åtta på grafiken för att den är sjukt mycket bättre än på Underground 2 men är ändå sämre än på Carbon och UnderCover så därför sätter jag en åtta på grafiken.

Spelkänslan satte jag en åtta på för att det verkligen känns som om det är en själv kör och möter rivalerna.

Ljudet satte jag en sexa på för att det inte finns speciellt många olika låtar som på många andra spel men det är ändå rätt verkliga ljud på polisen och därför blir det en sexa för ljudet.

Hållbarhet tog jag åtta för att även om man har klarat av hela karriären kan man köra i stan eller köra om race eller så kör man utmaningsserien som också tar ett bra tag ett klara. Därför blev det en åtta på hållbarheten.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8