Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 28/10 -08 23:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Need For Speed Most Wanted, ett av det bästa Need For Speed spelen i min åsikt.

Du kommer till Rockport City för att känna lite pengar när du flytt från din förra stad. Du åker längs Rockports gator i din vita BMW M3 GTR. Du lettar efter ett race. Du kör ett race mot en kille, Ronnie. Efter det tas du till stadens street race "liga" för att få betalt. Där får du veta att stadens 15 bästa street race förare bildar ett gäng. BlackList 15, Du får träffa nummer 1, Razor. Du får köra mot nummer 2. Bull. Sedan får du möta Razor, men han sabbar din bil och vinner den. Nu måste du jobba dig upp igen. Till din hjälp har du tjejen Mia, som kommer ha mörkare sidor längre in i spelet. Mia kommer hjälpa dig igenom alla på BlackList. Hon kommer även fixa tillhåll till dig. Du har även till din hjälp en kille vid namn Rog. Han kommer informera dig om alla möjliga saker. Nu är det bara och köra.

Vad jag tycker om spelet
NFS: Most Wanted är ett härligt spel och det märks direkt. Ta till exempel bara bilarna nu kan köra. Det är även riktigt bra ljud. Sedan är det väldigt bra poliser i spelet vilket gör det mer verklighets troget. Men sedan har det dåliga sidor också. Träden, vanliga bilar och hus. Det liknar inte den klass som bilarna man kör och polisbilarna håller. Men det är ändå kul att köra och det är betydligt bättre en tidigare spel (Undergrund och Undergrund 2) men det är inte bättre än Crabon. Varför? Jo, Carbon kanske utspelar sig bara på natten vilket kan vara drygt men Carbon har så mycket bättre och ströre ram när det gäller stylingen. Men NFS:MW och NFS:CB är bättre än Pro Street i vilket fall. Om spelet är bättre än Undercover det är och avgöra i November.

Betyg till spelet
Grafiken är ursnygg när det gäller ens bilar och polisens men alla andra bilar, träd, hus och sånt ser inte nå bra ut bara.

Spelkänslan är toppen, det känns verkligen att man åker 220 Km/h på motorvägen.

Ljudet är också bra. Det är riktigt bra motorljud och så är det bra musik och polis radio.

Hållbarheten är också jätte bra, man kan spela i timmar utan att bli trött och det har det där lilla extra.

+ Ett bra spel som verkligen är värt pengarna och har bra ljud, grafik och spelkänsla.

- Har inte den bästa grafiken, är inte det nyaste och det kommer ett ännu bättre spel i November(Need For Speed Undercover).

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10