Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 20/03 -08 20:41

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelets Karriärläge tar du roll som en förare som försöker bli nåt stort i staden Rockport. I Rockport tävlar vissa förare om att ligga först på en lista kallad Blacklist, och så fort spelet börjar så möter du en kille som kallas Razor som ligger sist på listan.

Men Razor vinner mot dig och tar din bil medans du blir arresterad av poliserna för streetracing.

Du har ingenting kvar förutom en mystisk hjälp från en främling vid namn Mia. Ditt uppdrag är att är att börja köra streetraces igen och jobba dig upp på Blacklist.

För att klättra upp på listan så måste du göra olika uppdrag dina motståndare kräver att du ska göra. Ifall du gör bra ifrån dig så får du möta dom.

Den här gången är det Razor som ligger etta och han använder din gamla bil för att slå ut allt motstånd.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är verkligen något helt annat än dom förra Need for speed spelen.

Det som imponerar mig mest med detta spel är att det har en grym handling från början till slut. Att fly från poliserna är någ det mest actionfyllda i spelet. Polisjakterna börjar oftast med en polis efter ditt spår men under tiden så kanske du helt plötsligt har 20 bilar. Allting blir som en riktig biljakt och du måste försöka fly.

I detta spel så får du också styla bilarna mer än vad du gjort i dom förra spelen. Här finns mycket mer variationer vad det gäller styling.

+ Polisjakterna är extremt spännande, ljudet är fantastiskt, skarp grafik och mycket bra mellanscener.

- Motståndarna är för lätta att klara av. Men dom skärper till sig mot slutet.

Detta är ett väldigt bra spel för nybörjare och för dom som redan är mästare i bilspel. Detta är helt enkelt ett spel för alla.

Betyg till spelet
Grafiken får en nia eftersom allting ser verkligt ut förutom vissa saker i spelet. Grafiken är också sjukt bra i mellanscenerna. Denna gången är det riktiga manniskor man ser men dom har på ett sätt ändå lyckats göra om dom till animerade.

Spelkänslan får en tia. Pressen är enorm när man blir jagad av poliser och kör race vilket gör att man verkligen lever sig in i detta spel.

Ljudet får en tia eftersom det är väldigt bra ljudeffekter, bra röstskådespeleri och perfekt musik till spelet.

Hållbarheten får en nia efterom spelet tar lagom lång tid att klara och dessutom så finns det ju andra spellägen också så ma tröttnar inte direkt men en dag inser man att man vill spela ett annat spel och helt enkelt skiter i Most Wanted. Så antar jag att det är med alla spel.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10