Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Zackey

Inskickad av Zackey den 07/02 -06 09:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att du ska bli blacklist nr 1 och vinna tillbaks din bil som blev tagen utav Razor nuvarande blacklist förare nr 1. Genom många svåra race och en massa blacklist placeringar så får du till slut möta Razoroch vinna tillbaks din BMW som han tog utav dig.
Under tiden som du spelar så kommer du att upptäcka en massa förnyningar (uppgraderingar) utav spelet till skillnad från dem gamla.
Ex. Du kommer att bli jagad av poliser och i olika svårighetsgrader, du kan ha massa Sportbilar som Porsce och lamboghini du kan också ha sönder vissa saker för att kunna unkoma eller förstöra polisfordon. Alltså så är spelet mycket mer uppgraderat.
Det finns också nya race funktioner som Fartkontroll och annat.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är Need for Speeds totalt överlägset bästa hittils dem har nästan lyckats med allt i det här spelet.
Man kan känna att man fortfarande saknar vissa saker men förmodligen så fixar dem till dem till nästa uppföljare.
själv så tycker jag att det är roligast att bara åka omkring och vara jagad utav poliserna för det är en riktigt härlig känsla när man undkommer dem efter en femton minuter eller så.
Till alla som inte spelet spelet gör det det är definitivt värt att köpa. Det är en blandning utav Hot Pursiut 2 och Underground 2 tycker kag ialla fall.

Betyg till spelet
Gafiken är hel skön sitter som smort, bilarna är as gryma och special effekterna efter att man mosat ner en affär över några poliser är heskön och det ser inte så verkligt ut men så verkligt som det brukar vara i ett spel jag ger det en 10.
Spelkänsla det är riktigt bra spelkänsla och man känner sig verkligen som föraren när poliserna kommer och man håller på att åka fast man ger verkligen järnet för att undkomma. jag ger det en 10.
Ljud väldigt bra ljud man hör allt vad dem säger inga buggar och det finns bra musik i spelet under tiden som man kör jag ger det en 10.
Hållbarheten i spelet får en 9 av mig för jag tycker att man kan tröttna lite på spelet i slutet när man har gjort allt och inte kan komma längre fast så är det med alla spel förstås så därför så ger jag den en 9 ialla fall.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10