Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/01 -06 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
spelet börjar med att en kör en BMW M3.När du har kommit en liten bit på banan så får man ett sms från sin tjej (på spelet) ok hon säger att man har lämnat en stor olje pöl på start linjen. I slutet av banan så käner man att M3-an börjar hacka och sakta ner. Till slut så stannar den helt.Och eftersom att man förlorade så får man ge sin M3 till sin motståndare...inte så bra. men när loppet är slut så kommer polisen. Och alla street racer förare är ju rädda för polisen så dom flyr men eftersom att man inte har någon bil så tar polisen en ganska snabbt. Men man slipper ut fängelset för brist på bevis för att man inte hade någon bil.

Vad jag tycker om spelet
spelet var väldigt roligt men lite svårt med att man ska höja belöningen. Det var också bra att man kan vinna andras bilar. Det finns inte så många bilar och välja på men det är fina bilar i allafall. grafiken på bilarna är jätte bra men behöver finslipas en gång till. Miljön är fin mot alla andra Need for Speed spel.

Betyg till spelet
grafiken är bra som sagt men som ja sa behöver den finslipas. Spelkänslan är jätte bra. Man känner nästan g:krafterna. Ljudet är också väldigt bra. Man hör verkligen mortorn när den varvar. Polisbilens syrener hör man tät bakom sig när  jakten är igång. Spelet är ganska kort (hade önskat att det var längre) men det var underhållande rakt igenom

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10