Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Playstation 2
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.1

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 23/03 -08 12:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Efter att ha kommit etta på Blacklist i spelet Need for speed Most Wanted så återvänder du till din hemstad Palmont City.

Sist du var i Palmont city så körde du ett streetrace mot några men racet avbröts nästan direkt av poliserna. Poliserna verkade skjuta nån sorts elektricitet som tömmer bilarna på bensin omedelbart. Alla blev träffade utom du och du lyckades fly.

Nästan alla i Palmont City kom ihåg den natten. Alla som hade med det racet att göra hade sin egen version. Till och med din egen flickvän som gjorde slut med dig eftersom du stack.

När du kör till Palmont City i början av spelet så förföljs du av en välkänd före detta polis vid namn Cross. Cross sa upp sig från sitt jobb bara för att sätta stopp för dig!

Cross får tag i dig och tar dig till en annan gammal bekant vid namn Darius. Darius hjälpte dig väldigt mycket den natten när du flydde från staden och vill nu att du gör honom en tjänst. Du träffar också din gammla flickvän som är väldigt arg på dig fortfarande.

Darius ber dig hjälpa honom att ta över områden som ägs av vissa gäng i Palmont City. Det gör du igenom att leta upp några att köra race mot i ett visst område och sedan vinner såklart. Då övertar du en del av området. Så håller spelet på nästan hela tiden.

Din flickvän hjälper dig också lite igenom att leta fram ett par bilar som du kan väla mellan i början. Hon tipsar också några av sina kompisar om DITT gäng!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spelet väldigt mycket. Det är ganska likt Need for speed Most Wanted fast med lite förbättringar.

+ Grymt Karriärintro, bra grafik, bra racingvariation, bra mellanscener, bättre stylingsmetoder.

- Väldigt svåra bossar, tråkig och tjatig miljö.

Men som sagt så är detta ett spel som lyfter upp Need for speed serien oehört mycket.

Det som jag gillar mest med detta spel är nog att dom har med drifting racen från Need for speed Underground i detta spel.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en nia. Grafiken är en klar förbättring från Need for speed Most Wanted men den får ändå en nia.

Spelkänslan får en åtta. Ibland blir racen och polisjakterna lite väl svåra vilket gör att man tappar känslan när man spelar och blir mest bara arg.

Ljudet får en tia. Ljudet är grymt och kan inte bli bättre. Bara ljudet av avgasrören i början av ett race lyfter spelets ljud väldigt mycket.

Hållbarheten får en åtta. Efter man har klarat spelet så finns det andra saker man kan göra så som: Styla bilar, köra bonus uppdrag och mer. Men efter man har kört bonusuppdragen och stylat några bilar så tröttnar man tvärt.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8