Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Playstation 2
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  3 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  289
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.1

Speltest av Apower

Inskickad av Apower den 03/08 -07 21:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for speed carbon är ännu ett av dem många spelen i Need for speed serien. En ny rolig grej är att bilarna är uppdelade i olika klasser: Trimbil, muskelbil och exotiskbil. Med det här spelet känns Need for speed serien avlsutad, men är den det?

|-|-Story-|-|

Man kommer tillbaka till sin gamla stad men något är annorlunda.
Det är en massa gäng som "slåss" (kör race) om kvarteren och städerna. Med lite hjälp av en vid namn Nikki så kan man skaffa en bil en medlem och därför ett eget gäng. Man får välja namn på gänget och egen gänglogga. Sen är det bara att ta över kvarter efter kvarter. Det pratas mycket också. Det pratas om den natten då man flydde från staden, när det vimlade av poliser och alla bilarna i racet blev tagna utom en blå Toyota. Det var den man själv satt i.
Under spelets gång vill fler och fler vara med i ditt gäng. Och alla har en egen pusselbit att ge om vad som egentligen hände den natten och vem som fick poliserna att inte ta fast en.

_| Vad man gör i spelet |_

Spelet handlar helt och hållet om street racing.
Man kör helt enkelt bil istället för att slåss.

• Vad gör man i karriär läget?

Man kör race, tar över områden, uppgraderar bilar, stylar bilar, är med i polisjakter, tar över områden och pusslar ihop pussket om vad som verkligen hände den dagen man drog från stan.

• Vad gör man när man inte är i karriär läget?

Man kan köra race mot en kompis köra utmanings serie m.m. Men jag föredrar Karriär läget.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är klart bäst i Need for speed serien lagom lätt och lagom svårt. Man tröttnar inte eftersom han har mycket pengar vilket bidrar till att man vill köpa upplåsta delar så fort man låser upp dem och därför kör mycket race vilket innebär att man klarar spelet snabbare en om det inte vore så .

Däremot tycker jag det är synd att det är så komplicerat att använda speedbreaker.

Det värsta med spelet är musiken ändå.

- Kanon: Den platsen tar nog svårighetsgraden det är lagom lätt och lagom svårt. Storyn är också bland de bästa med spelet.

- Kalkon: Spelets låtar är dåliga tråkig musik och dålig text (om dem ens sjunger).

Betyg till spelet
* Grafiken är riktigt bra! Det är så verkligt, och att dem använder sig av riktiga människor ibland puffar bara på!

* Spelkänslan är underbar grafiken puffar på rejält, det är riktigt verkligt! Skillnaden mellan ett vanligt Need for speed spelets spelkännsla och detta är att grafiken är så otrolig, en klar 9:a.

* Kvalitén på ljudet är det inge fel på men det är fel på låtarna. Är väldigt missnöjd med det. Effekterna är annars bra och ljudet när det pratar också. En svag 6:a.

* Hållbarheten kan man inte klaga på så länge man inte har klarat det helt och hållet, d.v.s. klarat utmaningserien och fått alla bilar och så. Men när man inte har det är det nästan omöjligt att sluta!

*

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9