Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Playstation 2
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  3 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  288
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.1

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 30/07 -07 17:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man får se en film typ om att Nikki (det är en av huvudpersonerna) berättar om att trafikuppträdandet bara gäller i spelet och att man ska vara lydig i trafiken och alltid ha säkerhetsbälte. Sedan kommer det en annan liten film om att Bushidos (ett gäng) ledare berättar att staden nu är en stridsson och att det finns exotiska, trim och muskelbilar. När du startar din karriär så kör du med din gamla BMW M3 GTR och du ska fly från Cross (en polis som var med i nfs most wanted) men när du har kört det canyon racet så kör du in i ett vägarbete och din bil blir kvaddad. Nu ser du en film... Men sedan börjar det hända saker Nikki säger till dig att åka till en kille som heter Neville och du ska få en ny bil! sen börjar din karriär...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är suveränt inte världsklass precis men mycket bra. Grafiken är lite dum på ps2 för det ser ut som att däcken är en del av asfalten och den är lite kantig men om du har ps3 eller Xbox 360 så är det super bra grafik dessutom kan man spela online på ps3 och 360. Men tillbaka till need for speed carbon på ps2 jag gillar musiken den är bra den passar till det läget canyon och bil ljuden är också super men det var bättre på nfs most wanted.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra bara det att däcken är platta längst ner så att det ser ut som att däcken är en del av asfalten det är synd men i övrigt är grafiken mycket bra.

Spelkänslan är väldigt bra man känner sig som ett riktigt bil proffs efter ett tag när man har kört för att det är ju så bra väghållning men när du kommer till dom snabba bilarna som Toyota Supra och Lamborghini Gallardo och Mürishelago så måste du börja jobb lite själv med ratten.

Ljudet är bara så bra, motor ljudet är mycket bra och musiken: det rullar nästan alltid en låt på detta spelet, mycket bra!

Hållbarheten är lika bra det tog mig låång tid att klara detta spelet, om man spelar med ingen avbrytning så tror jag att du måste sitta i några dygn för att klara detta nästan perfekta spel! Förrästen jag rekomenderar detta spel mycket STARKT!!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9