Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Playstation 2
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.1

Speltest av Danne1995

Inskickad av Danne1995 den 17/06 -07 11:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man får se en trailer om vad som hänt.
När den är slut så kommer det en som heter Cross som man ska fly från. Men till slut så kommer det bli svart och man får se en trailer igen där Cross springer fram till bilen. När man har sett den kommer man få välja mellan tre olika bilar. De är av olika bilklasser. Det är tre klasser som bilarna är uppdelade i. De tre klasserna är: muskelbil, exotisk bil och trimbil. Min favorit är trimbil eftersom den är bäst. När man har valt bil så får man börja bygga upp respekten för sig. Man ska börja med att ta över det område som gängledaren med den biltyp som man tog har. Om man tog exotisk bil så kommer man att få möta Wolf, som har en Aston Martin DB9. Om man tog trimbil får man möta Kenji, som har en Mazda RX-7. Om man tog muskelbil får man möta Angie, som har en Dodge Charger Hemi. Ett gängledar race består av två race. Det första är ett vanligt street race med två varv. Det andra är en canyonduell där man ska köra så nära motståndaren som möjligt. Om man kör om så har man vunnit. Det finns totalt fyra bossar. Den sista bossen får man möta när man har vunnit över Kenji, Wolf och Angie. Den sista heter Darius. Hans bil är en Audi Lé Mans.
När man har klarat ut själva "karriären" så är inte spelet slut för det. Det finns det också en utmanings serie. Den är uppdelad i tre delar. Delarna är: brons, silver och guld. När man har klarat en guldutmaning så låser man upp en del som man kan använda till bilar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra om man jämför med de äldre spelen. Det är nästan det bästa spelet som jag har. Det är en av mina favoriter men jag klarade ut det på några dar.
Man kan som tur är göra om "karriären" från början. Då är det roligare om man tar någon annan bilklass så att man låser upp några andra bilar.
Kort sagt: Det är värt pengarna.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken fick en 9 för att den är bättre än alla andra Need For Speed spel.
Spelkänsla: Spelkänslan fick en 8 för att det känns verkligt när man kör. Det som är dåligt när man kör fri körning är att bilarna hela tiden kör av vägen om man kör på en annan vägbana och kör mot de.
Ljud: Ljudet fick en 7 för att det är bättre än de flesta spelen i serien. Det ända spelet som jag tycker har bättre ljud är Underground.
Hållbarhet: Jag ger hållbarheten 6 för att det är så kort.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8