Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Street 2

Playstation 2
NBA Street 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.2

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 13/12 -05 16:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här går upp på att spela streetbasket (vilket är skillnad från rikrigt basket). Man kan t.ex göra en egen Baller (spelare). Det innebär att man ska välja ett dåligt lag i början. Du blir senare bättre och bättre, så då kommer även du möta bättre lag. Du kan av de lag du möter välja olika spelare som t ex legender mm. Man kan mer i spelet också, köra Nba karriär, spela vanliga matcher.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kan vara ganska roligt i början, men man kan tröttna lite om man spelar regelbundet. Liksom när man spelar det, så kan man lätt skjuta 3 poängare, hoppa ovanligt högt ( över 2 meter) och dunkar kan vara lite väl överdriva ibland, som att t.ex kasta bollen mot plankan och snurra flera varv i luften.

Betyg till spelet
Spelets grafik är väll helt okej. Spelarna är bra gjorda och planen med. Bakgrunden i en match på spelet har man inte direkt gjort mycket jobb åt. Publiken är rätt suddig osv, men det får en 7a för helt okej och bra är det ändå. Spelkänslan kan vara ganska bra. Man kan hoppa väldigt högt och sånt, och det kan bli ganska roligt i början med att skjuta såna 3 poängare och sånt, men av mig får det en 6a. Ljudet på spelet är liksom något man inte tänker på i det här spelet, för det mesta så spelas det musik på matchen och en halvlustig kommentator snackar, men skulle jag bedöma ljudet så får det en 7a. Hållbarheten är sådär. Jag tyckte att det var jätteroligt i början när spelade det första månaderna, men sen så tröttnar man lite på spelets gång, hållbarheten på det här spelet går väll på något sätt ändå och får där med en 5a.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6