Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

NBA Live 06

Playstation 2
NBA Live 06
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  Oktober 2005
 • Utvecklare
  EA Games
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.9

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 27/12 -05 13:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Nba Live 06 handlar om basket. Man kan köra vanliga matcher, 1 on 1, allstar, 3 poängtävling, dunktävling och säsong. Man kan även göra egna spelare och välja vilket lag de ska spela i. I spelet så finns allt som har med basket att göra. Man kan vara alla lag som finns i NBA och även Allstarlag som t ex Western och Eastern. Det finns även 50, 60, 70, 80 och 90 talets allstarlag där alla de bästa spelarna från t ex 80 talet är samlade. Det finns mycket nya spelfunktioner som är förbättrade från förra spelet. Det finns mycket kul i det här spelet. Spelet handlar alltså om riktig basket.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är riktigt bra. Grafiken är grymt bra. Spelarna är detaljerade och om vet hur några av spelarna ser ut som på riktigt så känner man lätt igen dom.
Spelkänslan är ren världsklass. Man kommer direkt in i Basketvärlden när man börjar en match. Mycket som att t ex dunka och skjuta är bra tecken på att känna känslan i spelet. Jag tycker vad man än gör i spelet så är känslan lika grym. Spelets ljud är också väldigt bra. Kommentatorerna pratar och bedömer match väldigt bra. Man kör även verkliga ljud från publiken och när den åker rakt igenom korgen. Ljudet är grymt bra. Hållbarheten tycker jag är så total ren världsklass. Om man gillar basket så är det här grymt bra hållbarheten. Med alla saker man kan göra så tröttnar man verkligen inte.

Betyg till spelet
Mina betyg: Grafiken får av mig en 9a. Den är strålande bra och allt är detaljerat förutom publiken då. Spelkänslan ger jag en 10a. Den är så grymt bra. Ljudet ger jag en 9a. Ljudet är strålande och verkligen inget att klaga på. Hållbarheten ger jag en klar 10a. Med så mycket att göra och att hitta nya saker hela tiden så tröttnar man inte.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10